Treba da probate

Fontana mladosti: Napitak fenomenalnog ukusa koji će sačuvati vašu lepotu!

Zdrava, jedra i zategnuta koža je ideal kome žene širom planete teže

Nega
Autor:
Fontana mladosti: Napitak fenomenalnog ukusa koji će sačuvati vašu lepotu!
Foto: Promo

Ono što na Zapadu znamo tek nekoliko decenija unazad, žene u Aziji znaju već vekovima – kolagen je jedan od preduslova za dobar izgled i zdravlje kože, kose i noktiju. Sada kada je tehnologija dovoljno razvijena i podržana istraživanjima jasno je i zašto.

Kolagen je izuzetno važan protein koji čini čak 1/3 ukupnih proteina u našem telu. Preko 90% kolagena koji je pronađen u telu sastoji se od tipova I, II i III a tip kolagena određuje njegovu strukturu, i konačno njegovu funkciju. Ovaj protein obezbeđuje našoj koži da bude zategnuta, jedra i ublažava bore. Takođe, izuzetno je važan za normalno funkcionisanje kostiju, zglobova i tetiva.

Proizvodnja kolagena u telu se tokom godina smanjuje što prouzrokuje pojavu bora i dehidriranu kožu bez sjaja. Međutim, postoji način da proces starenja usporimo i to kroz pravilan izbor dijetetskog suplementa koji u sebi sadrži najkvalitetniji riblji kolagen Naticol®. Ovaj sastojak je sastavni deo NICE collagen napitka koji u kombinaciji sa bakrom, cinkom, vitaminima C i E pozitivno utiče na kvalitet kože, kose i noktiju.

foto: Promo

Uvedite novu večernju beauty rutinu – razmutite jednu kesicu NICE kolagen napitka u vodi ili jogurtu i uživajte u prijatnom ukusu nara i maline. Najkvalitetniji sastojci će se pobrinuti za sve ostalo!

Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.

Nice Collagen je dobitnik Cosmopolitan Beauty Awards za inovaciju 2018. godine. Zaštitno lice ovog brenda je umetnica Lena Kovačević, dobitnica Elle Style Awards za 2018. godinu u kategoriji muzike.

foto: Promo

Način upotrebe:

Preporučuje se jedna kesica dnevno.

Sadržaj kesice (8g) rastvoriti u 200 ml hladne vode i dobro promešati.

Konzumirati uvek sveže pripremljen napitak.

Dodatne prednosti NICE kolagena:

- ima prijatan voćni ukus - bez šećera - bez laktoze - bez glutena - GMO free - pogodan za dijabetičare

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs