Za sve žene

Žene dobro pogledajte ovu fotografiju: Možda će vam spasiti život! (FOTO)

Rak dojke se ne dešava tamo nekome drugom. Na žalost vrlo lako može da se desi svakoj od nas

Medicina
09:43h Autor:
Foto: Profimedia / Ilustracija

Simptomi raka dojke mogu biti vrlo očigledni, poput grudvice na grudima, ali mogu da budu i potpuno zanemarljivi, kao na primer osip.

 

Kler Varner je imala samo jedan simptom – rupicu ispod leve dojke. Sudbina je htela da baš u tom trenutku naiđe u novinama na tekst o raku dojke pa je rešila da proveri o čemu se radi.

 

Lekari su joj rekli dijagnozu – u pitanju je zaista bio rak. Sa njim se izborila uz pomoć hemioterapije i radioterapije, a njena fotografija na Fejsbuku postala je viralna.
Nedostatak ovog minerala u organizmu je opasan: Pogađa žene, može da izazove rak dojke!

"Nisam ni sanjala da ću ikad u životu postaviti ovakav status i fotografiju na Fejsbuku. Ali, molim vas, pročitajte i još važnije, pogledajte. Ovo je slika moje leve dojke. Mala modrica je mesto biopsije. Rupica koja jedva da se vidi sa leve gornje strane je redak simptom raka dojke. Trepnite i nećete ga videti. Ja sam ga primetila zahvaljujući tekstu na koji sam naišla na Fejsbuku," napisala je Varnerova status na svom profilu i dodaje:

 

"Jedna sam od srećnica jer sam ga uhvatila u ranoj fazi i imam sve osnove da verujem da ću se izvući. Kvržica u mojoj dojci postoji iako je ne vidim i ne osećam. Ne osećam se loše. U suštini mi nije ništa osim što imam rupicu na grudima. Molim vas, dobro posmatrajte sebe i terajte svoje voljene da se pomno pregledaju. Ako sam ovom slikom pomogla samo jednoj osobi, moj cilj je ostvaren", napisala je Kler uz fotografiju.

 

Cimet je u stanju da spreči rak dojke: Zbog ovoga deluje razarajuće na kancer!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...