Lekari je preporučuju

Napravite sami srebrnu vodu: Povećava nivo hemoglobina, jača imunitet, sprečava infekcije i čisti organizam (RECEPT)

Koristite je za povremeno pročišćavanje organizma, za zaštitu organizma u vreme epidemije gripa...

Medicina
Autor:
Napravite sami srebrnu vodu: Povećava nivo hemoglobina, jača imunitet, sprečava infekcije i čisti organizam (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Srebrnu vodu na vrlo jednostavan način možete sami napraviti, a njene blagodeti na organizam su brojne.

Lekari je preporučuju, a kako ne biste trošili novac na industrijsku srebrnu vodu, evo kako da je sami napravite:

Vodu iz slavine sipajte u veću teglu i ostavite da odstoji preko noći, minimum 8 sati. Tokom prva 3-4 sata iz vode izlaze isparljive materije, a tokom sledeća 2-3 sata talože se soli metala.

Ujutru stavite u teglu srebrnjak ili srebrnu kašičicu, i ostavite ih da odstoje 24 časa. Možete držati vodu i u posudi od srebra. Srebro efikasno čisti vodu od raznih mikroba.

Očistite creve i izbacite sve otrove: Napravite sami lek protiv bola, nadutosti i mučnine! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Ovako dobijenu srebrnu vodu pijte dva puta dnevno, po 100-150 ml. Pijte je ujutru, na prazan stomak i uveče pre večere. Pijte je tokom 2 meseca.

Lekari preporučuju korišćenje srebrne vode za prevenciju gripa, bolesti organa za disanje, organa za varenje, stomatitis, infekcije uva, nosa i grla, cistitisa, upale oka , za lečenje alergija, trofičkih čireva, rana i opekotina. Takođe se koristi i za lečenje bruceloze, astme i reumatoidnog artritisa. Stimulativno deluje na rad krvotvornih organa, povećava broj limfocita i monocita, crvenih krvnih zrnaca i nivo hemoglobina.

Srebrna voda, dobijena na navedeni način, je vrlo blaga. Koristite je za povremeno pročišćavanje organizma, za zaštitu organizma u vreme epidemije gripa i tako dalje.

Industrijski dobijena srebrna voda ima mnogo veći sadržaj jona srebra i treba je piti samo povremeno, u vrlo ograničenim količinama. Ako je stalno pijete, doći će do akumulacije jona srebra. To stvara višak srebra u organizmu, koji dovodi do ozbiljnih metaboličkih poremećaja, depresije, letargije, sivila kože i drugih negativnih posledica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs