Prirodno

Tvrde da leči rak i leukemiju: Napravite sami narodni lek koji bez straha možete piti uz bilo koju terapiju (RECEPT)

Sok pijte redovno svakog dana, duži vremenski period

Medicina 30.05.2018. - 17:41h Autor: Prirodni lijek
Foto: Profimedia

Potpuno prirodan napitak koji možete piti uz bilo koju terapiju, a za koji mnogi ljudi tvrde da je odličan lek. Naime, o delotvornosti ovog leka svedoče mnogi ljudi, kojima je nakon dužeg korišćenja pomogao u lečenju raka ili leukemije.

 

Tvrde da sastojci koji se nalaze u leku jako delotvorno deluju protiv ćelija raka, ali lek poboljšava i sveukupno zdravlje organizma. Ovaj narodni lek nema nikakvih neželjenih efekata pa svako može da ga isproba.

 

Recept za pripremu leka: Za pripremu leka potrebna vam je šaka organske pšenice. Zasejte pšenicu u neku manju posudu, te kada pšenica ozeleni uberite je. Mladu pšenicu stavite u blender i dodajte dve čaše vode i par kockica leda. Dobro umutite sastojke u blenderu.

 

Kako sam izlečio rak pšeničnom travom: Detaljna uputstva i recept čoveka koji je odbio hemioterapiju

foto: Profimedia

Dobijena kaša je u stvari vaš lek, odnosno tečnost koju ćete procediti kroz čistu gazu. Sok od pšenice je bogat materijama koje će vam pomoći u borbi protiv raka ili leukemije. Sok pijte redovno svakog dana, duži vremenski period. Ako vam nestane pšenice, jednostavno posejte drugu i tako u krug. U slučaju da vam sok od pšenice nije po ukusu, možete ga pomešati sa sokom od jabuke ili nekim drugim prirodnim sokom koji ste sami pripremili.

 

Ako želite da pripremite sebi veću količinu soka, predlažemo vam da dobijeni sok od pšenice stavite u posudicu za pripremu leda i zamrznete ga u zamrzivaču. Na taj način imate lek koji će vam duže trajati. Koristite kockice ko što ćete svaki dan u neki prirodni sok ubaciti i kockicu sa sokom od pšenice.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs