Sjajno rešenje

Zubi su ogledalo zdravlja!

Stručnjaci upozoravaju da čak šest od deset odraslih osoba pati od zapaljenja desni. Takođe je alarmantan i podatak da parodontoza ne ugrožava samo zube, već i zdravlje celog organizma
Medicina
08:46h Autor:
Zubi su ogledalo zdravlja!
Foto: Promo

Podaci o stanju zuba stanovništva Srbije više su nego poražavajući. Smatra se da preko 70 odsto građana pati od nekog vida parodontalnog oboljenja!

Ukoliko se upala desni ne leči na vreme, može prerasti u parodontozu, koji zahvata tkiva koja se nalaze ispod zubnog mesa i dovodi do ispadanja zuba. Zato je važno sve na vreme sprečiti, a postoje efikasna prirodna rešenja,Masterdent i Bebident biljna ulja za negu desni kod odraslih i smirivanje iritacije desni kod beba i dece do 6 godina. Pored smirivanja upale desni, ulja je poželjno koristiti i kao sredstvo za negu i održavanje zdravih desni.

Za odrasle

MASTERDENT je potpuno prirodno ulje. Njegovo blagotvorno delovanje postiže se jedinstvenim sastavom lekovitih biljaka koje rastu na našim prostorima (menta, matičnjak, podubica, neven, zečji trn,...). a blag ukus, kao i odsustvo alkohola garancija su neinvazivnog pristupa osetljivoj sluzokoži usta i usne šupljine. Nakon nekoliko tretmana, uz primenu ulja tokom masaže desni, oseća se osveženje, umirenje i umekšavanje desni. MASTERDENT ima i antibakterijsko delovanje, otklanja probleme prouzrokovane parodontozom u prve dve faze te bolesti, dok se primenom ulja u trećoj ili četvrtoj fazi postiže značajno usporenje daljeg napredovanja bolesti.

Za decu

Ako vašoj bebi rastu zubići, ima crvene desni, nervozna je i plače, rešenje je BEBIDENT, čuvar mirnog sna i osmeha. BEBIDENT, potpuno prirodan proizvod, deluje umirujuće na kožu i sluzokožu, smiruje upalne procese desni, deluje antibakterijski, otklanja bol prilikom izlaska mlečnih zuba, neguje mlečne zube i preventivno deluje protiv stvaranja kamenca i karijesa. Bezbedan je, prijatnog mirisa i ne iritira služokožu usta i usne šupljine. Nema neželjenih efekata niti posledica u slučaju nehotičnog gutanja. Preporučuje se deci za smirivanje iritacije desni od početka nicanja zubića do šest godina. Upotreba Bebidenta će osim olakšanja izbijanja mlečnih zubića sprečiti nastanak karijesa.

Sve informacije i poružbine na broj telefona 064 6454907, 064 6454908

www.lifewithnature.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs