Ruski travar otkriva

Čisti otrove i sve bolesti creva za 5 sati: Ovaj narodni recept treba da sačuvate!

Proces izlečenja počinje čim počnete da pijete čaj, a traje od 5 sati do 7 dana, u zavisnosti od težine problema
Medicina 02.05.2017. - 08:53h Autor: Narodnamedicina.info
Foto: Thinkstock

Da li ste znali da čir na želucu možete da izlečite za sedam dana, a dijareju i upalu slepog creva za samo pet sati?

 

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi vas crevnih muka jeste obična kora nara, a sve što treba da uradite jeste da je osušite i čuvate u kućnoj apoteci, a po potrebi pripremate kao čaj.

 

U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak "Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama" ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva, salmoneloze i drugih crevnih bolesti.

 

Priprema: Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suvih kora nara i prelijte ih sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostavite da odstoji 25-30 minuta, pa posle toga popijte. Kore ne bacajte!

 

Čim popijete čaj, lečenje je počelo. Primena ovog leka je za svaku bolest drugačija.

 

 

Najzdravija namirnica za mozak i telo: Pročišćava creva i krvotok od otrova i masnoća

 

 

Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva), lek treba konzumirati na sledeći način:

 

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje čaja, koji ne treba da cedite. Ponovo poklopite tacnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno.

 

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači da je kod vas u pitanju dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se i u naredna tri sata, a ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

 

Za izlečenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioze creva, potrebno je da suve kore nara konzumirati na sledeći način:

 

Nakon što odstoji 25-30 minuta, čaj možete popiti. U toku dana popijte polovinu (90-100ml) 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

 

Ne treba ga piti svakog dana, već svakog drugog, to je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete da učinite posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

 

Napomena: Za vreme lečenja ne smete da konzumirate alkohol.

 

Bombone koje leče 14 bolesti: Prave se tako brzo i lako! (RECEPT)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs