Vredi probati

Recept koji uklanja 80% teških metala iz tela: Uzročnik najopasnije bolesti!

Dokazano je da da ima antiseptična, antigljivična i antiupalna svojstva što pomaže smirivanju infekcije i upale, i pročišćava ceo organizam
Medicina
15:48h Autor:
Recept koji uklanja 80% teških metala iz tela: Uzročnik najopasnije bolesti!
Foto: Thinkstock

Može se sa lakoćom reći da je korijander jedan od najefikasnijih i najnežnijih detoksifikatora od teških metala i drugih toksina. Takođe bi trebalo da znate da korijander vrlo efikasno izvlači živu iz organa vašeg tela.

Stručnjaci kažu da se teški metali vezuju za niz ozbiljnih bolesti poput kancera, srčanih oboljenja, oštećenja mozga, emocionalnih problema, bolesti bubrega, pluća i slabih kostiju.

Ovo izuzteno zdravo povrće je puno mnogih zdravih nutrijenata i minerala kao što su kalijum, kalcijum, mangan, gvožđe i magnezijum. Ono takođe sadrži velike količine vitamina A i K i dokazano je da da ima antiseptična, antigljivična i antiupalna svojstva što pomaže smirivanju infekcije i upale i pročišćava organizam.

Koren može da izleči rak, a cvet srce i dijabetes: Zašto ovu biljku stalno bacamo?!

Foto: Thinkstock, korijander
Foto: Thinkstock, korijander

Kako koristiti korijander

Ovo je najverovatnije najbolji, najjeftiniji i najefikasniji metod koji možete praktikovati svakodnevno. Sve što treba da uradite jeste da sameljete šaku svežeg, organskog korijandera koji zatim možete dodati u jela ili ceđeni sok.

Recept sa korijanderom

Sastojci: pola šolje sitno seckanog organskog korijandera, pola šolje organskog soka od jabuke, pola šolje vode, kašičica praha od pšenične trave (ili bilo kog drugog zelenog praha).

Priprema: Ovaj recept je vrlo jednostavan za pravljenje. Samo sve sastojke ubacite u blender i miksujte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Rezultati će vas oduševiti.

Kako sam izlečio rak pšeničnom travom: Detaljna uputstva i recept čoveka koji je odbio hemioterapiju

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs