Obratite pažnju

PAŽNJA! ISPRAVKA: Menstruacija ne otkriva koliko će dugo žena živeti

Izvinjavamo se čitaocima koje smo doveli u zabludu objavljujući netačne informacije u tekstu dana 22.09.2016. godine pod naslovom "Stručnjaci dokazali: Menstruacija otkriva koliko dugo ćete živeti!" u kojem se između ostalog kaže kako menstruacija može da predvidi životni vek žene. Tekst je sada ISPRAVLJEN

Medicina
17:27h Autor:
PAŽNJA! ISPRAVKA: Menstruacija ne otkriva koliko će dugo žena živeti
Foto: Profimedia

Demantujemo tekst koji smo objavili dana 22.09.2016. godine pod naslovom "Stručnjaci dokazali: Menstruacija otkriva koliko dugo ćete živeti!" u kojem se prvobitno spominjalo kako menstruacija može da pokaže koliko dugo će žena živeti. Ova informacija nije tačna i mi se izvinjavamo čitaocima. Na propust nam je ukazao sajt Raskrinkavanje.ba u svojoj analizi. Tekst je sada ISPRAVLJEN.

Naime, istraživanje Univerziteta u San Dijegu obuhvatilo je 16.251 ženu kako bi istražili povezanost vremena prve menstruacije i početka menopauze i ova istraživanja su samo pokazala zdravstveno stanje žena, nikako nije mogla da pokaže koliko će žene živeti. Prvobitni tekst je označena kao dezinformacija i mi se još jednom izvinjavamo čitaocima zbog prenošenja pogrešnih informacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs