Neverovatno

Dok je imala seks sa dečkom, nešto je počelo da se mrda u stomaku: Ni lekari ovo nisu slutili!

U poslednjem trenutku je stigla kod doktora i spasila se
Medicina
01:32h Autor:
Dok je imala seks sa dečkom, nešto je počelo da se mrda u stomaku: Ni lekari ovo nisu slutili!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Devojka po imenu Eli Tejlor-Dejvis je, tokom odnosa a svojm dečkom doživela izuzetno neprijatan osećaj u predelu donjeg stomaka.

Isto je osetila i kasnije, tokom odlaska u toalet. Pretragom na Internetu, došla je do zaključka da se najverovatnije radi o zatvoru. Pokušala je da ignoriše neprijatnost, ali simptomi su se neprestano ponavljali.

Kada je nakon mesec dana otišla na redovan pregled kod ginekologa, njegova dijagnoza je bila zaista šokantna - Eli je na jajnicima imala zloćudni tumor!

Ultrazvuk je potvrdio tumor dužine čak 16cm, koji je pritiskao unutrašnje organe, zbog čega je imala neprijatan osećaj u stomaku. Srećom po Eli, stigla je u zadnjem trenutku da ukloni zloćudno tkivo, bez potrebe za hemioterapijom i sada se oporavlja.

Ona hrabro govori o bolesti koju je pobedila, ohrabrujući žene da redovno odlaze na preglede kod ginekologa i da se ne plaše dijagnoze.

Lekari su istakli da Eli nije tada otišla kod ginekologa, tumor bi nastavio da se širi, a verovatno bi zahvatio i ostale organe.

Svet u šoku, lekari potvrdili: Izlečila rak u 4. stadijumu jednom namirnicom! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs