Život joj je bio svakodnevna patnja

Žena je samo češljala kosu: Ono što je slučajno otkrila iza uha otrglo se kontroli! (VIDEO)

Bilo ju je stid da izađe napolje i stalno je skrivala svoje lice dugom kosom
Medicina
00:26h Autor:
Žena je samo češljala kosu: Ono što je slučajno otkrila iza uha otrglo se kontroli! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ENT Specialist

Kada je majka sedmoro dece Endži Tvigs iz Fort Stjuarda u SAD-u jednog dana češljala kosu, otkrila je mali otok iza desnog uha.

Bila je veličine badema i nije se smanjivala. Otišla je kod nekoliko doktora, ali svi su joj rekli da je čvor dobroćudan i da ne treba brinuti. Ali čvor je nastavio da raste i počeo je da utiče na njen svakodnevni život. Bilo ju je stid da izađe napolje i stalno je skrivala svoje lice dugom kosom.

Slavni glumac u kandžama opake bolesti: 5. put operisan, sada moli sve ljude da mu ovo učine! (FOTO)

Ubrzo je njen tumor narastao i bio je veličine pomorandže. Nijedan doktor nije hteo da ukloni tumor jer je bilopreopasno. Prilikom operacije bi moglo da dođe do oštećenja živaca zbog čega bi njeno lice ostalo paralizovano. Endži je pala u depresiju i njena patnja je postala nepodnošljiva.

A onda je odlučila da kontaktira emisiju "The Doctors", koja pomaže ljudima sa raznim bolestima da plate skupe operacije. Voditelji su se pobrinuli da neprofitna organizacija pokrije nastale troškove i dobili su pomoć od specijalista doktora Rajana Ozborna i doktora Džejsona Hamiltona.

Mislili su da ima tumor na mozgu: Najbizarniji slučaj koji su doktori ikada videli! (VIDEO)

Oni su se usudili da izvedu komplikovanu operaciju i uspeli su da otklone tumor sa njenog lica. Uprkos velikom riziku, Endži se odlučila za operaciju. U šestosatnoj operaciji doktori su odsekli deformisano tkivo i vratili su njeno lice u prvobitan oblik.

Endži se sada ponovo smeši i prebrodila je svoju depresiju. Konačno može da izađe napolje, bez straha da je drugi ljudi čudno gledaju i ismevaju.

Kako sam izlečila tumor na materici: Žena (56) otkrila moćnu smesu od tri sastojka! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs