Potpuno neočekivano

Pustite me da umrem: Devojka bila na samrti, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

Zbog retke neurološke bolesti, Džesikini nervi su mozgu stalno slali osećaj bola. Strašan bol izazivali su i sama svetlost, šapat ili vetar, zbog čeka je ova devojka želela da umre
Medicina 03.11.2015. - 12:18h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube/captpricelives's Channel

Džesika Stivens je bila obična devojka koja je pravila planove za budućnost. Međutim, jedan dan je promenio sve ono o čemu je maštala. Nakon ujeda krpelja za nogu, koža joj se zacrvenela, a nakon toga njeno stanje je postajalo sve gore.

 

Posle brojnih pretraga, lekari su ustanovili da 21-godišnja Džesika ima retko neurološko obojenje CRSP i da zbog ujeda krpelja, njeni nervi mozgu stalno šalju osećaj bola. Strašan bol izazivali su i sama svetlost, šapat ili vetar. Zato je stalno morala da nosi naočare za sunce i slušalice.

 

Zbog svega toga, Džesika nije ni jela, ni pila, niti je bila u stanju da ustane iz kreveta. Lekari su mislili da će umreti, a neki su čak predlagali da joj se amputiraju ruke i noge. Nesrećna devojka je mnogo puta molila majku da je isključe s aparata, međutim, nije je poslušala.

 

Poslednji trenuci pred smrt: Naučnici otkrili šta ljudi vide!

 

Lekari su je stavili u veštačku komu, iz koje se probudila bez vida, sa izbrisanim sećanjem, užasnim halucinacijama i brojnim infekcijama. U poslednjem pokušaju spašavanja života ove mlade devojke, lekar je odlučio da je ponovo stavi u veštački izazvanu komu. A onda se dogodilo čudo!

 

Na sveopšte iznenađenje, kada se Džesika probudila iz nje, njeno zdravstveno stanje se naglo poboljšalo. Vratio joj se vid i kao da se probudila sa novim telom. Iako je sada vezana za kolica zbog petogodišnjeg boravka u krevetu, Džesika bez problema može da pomera ruke i noge.

 

"Mogu da jedem sa svojom porodicom, da ih grlim, ljubim. Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu. Vetar na mojoj koži, sunce na mom licu - sve te male stvari koje inače uzimamo zdravo za gotovo, ja sada ozbiljno shvatam", kaže Džesika.

 

Prevremeno rođena beba zagrlila bliznakinju na samrti: Ono što se desilo šokiralo je sve! (VIDEO)

 

Pogledajte priču hrabre devojke!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...