Da li ste znali?

Najmoćniji borac protiv upale pluća: Posegnite za ovim vitaminom!

Adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća
Medicina
22:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener dokumentovao je da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

 

Iako započinje sa osećajem drhtavice i kašljem, virus uzročnik upale pluća može da prouzrokuje i nakupljanje tečnosti u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti.

 

Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imuni sistem i zaustavljen limfni sistem je temelj za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahteva ogromnu brigu u lečenju.

 

Zbogom bolesti: Od skromnog voća i povrća napravite superlek!

 

Do sada se pokazalo da vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem, i sadrže neverovatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehida. Ovi neželjeni metali i hemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sistemom.

 

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

 

Ovaj vitamin je poslednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno. Antioksidans može da ojača imuni sistem, pomogne detoksikaciju jetre, pojača kognitivne funkcije i zaštiti telo protiv stranih napadača.

 

Takođe je poznat kao lek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne povrede, visok krvni pritisak i sezonske alergije.

 

Eliksir bomba za krvnu sliku: Samo tri kašike dnevno!

 

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može da učini čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za odbranu bez oštećenja crevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne tjelesnemikro flore zbog uništavanja virusa može da stvori dugoročne neravnoteže.

 

Nakon intervjua dr Andrjua Saula, dobijeno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj lekar je izneo podatak da je za samo 3 sata izlečio sebe od upale pluća.

 

Vitamin C je esencijalan za telesno zdravlje i regeneraciju. Možete da ga pronađete u svežem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica i algama.

 

Mršavo telo, loše zdravlje: Vitka linija koja krije salo i bolesti!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...