Isprobajte i vi

Lečenje cisti narodnim lekom: Vredi pokušati! (RECEPT)

Ciste se javljaju na različitim delovima tela, posebno kod žena. Medicinske metode su često invazivne i bolne, pritom se često dešava ponovna pojava cisti i nakon tih tretmana
Medicina
17:48h Autor:
Lečenje cisti narodnim lekom: Vredi pokušati! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Čest problem sa kojim se mnogi susreću predstavljaju ciste. One se javljaju na različitim delovima tela, posebno kod žena. Medicinske metode su često invazivne i bolne, ali što je takođe problem, često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana.

Iz tog razloga smo pronašli i isprobali narodni lek protiv cisti koji nije teško napraviti.

Ekstrakt semenki grožđa kao lek: Ubija ćelije raka otporne na hemioterapiju!

Evo recepta i uputstva za pravljenje:

Sastojci: pola litra medicinskog alkohola (nebitno koji je procenat), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kafe od cikorije, 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba da zalivate poslednjih 7 dana pred branje listova).

Priprema: Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili u blenderu. Dodajte ostale sastojke i dobro izmešajte. Biće vam potrebna veća tegla, po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mestu da odstoji 14 dana.

Vikinški eliksir: Mešavina tri trave daje snagu i produžava mladost! (RECEPT)

Nakon stajanja, procedite smesu kroz gazu i sipajte je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva pre obroka tri puta dnevno po jedna supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan pre i posle korišćenja leka kako se ne bi mešao sa hranom. Kada ste smesu skoro potrošili, napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu meru ne potrošite.

Po svedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dve doze. Ovaj recept baziran na aloji i alkoholu u narodnim i travarskim predanjima koristi se i pri lečenju malignih oboljenja, astme, bronhitisa, angine pektoris i zakrčenih krvnih sudova.

Pregledi spašavaju život: Zašto žene izbegavaju ginekologa?

Nećete pogrešiti ako lek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta. Deca takođe mogu da koriste lek, ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini (ova mera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mera se procentualno smanjuje prema težini deteta, npr. dete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta dnevno).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs