Pobeđuje 12 vrsta karcinoma

Čudotvorna gvariola leči rak

Ova biljka je novi hit u medicini, ubija ćelije raka i jača je od lekova za hemoterapiju
Medicina
13:10h
Čudotvorna gvariola leči rak
Foto: Vikipedia

Graviola je biljka iz prašume Amazona, koju lokalni stanovnici već vekovima koriste u lečenju astme, problema sa jetrom, artritisa, bolesti srca. Zbog njene delotvornosti nazivaju je "čudotvornom biljkom". Prema procenama nekih stručnjaka, graviola selektivno ubija ćelije raka i do 10.000 puta je jača od lekova za hemoterapiju.U lečenju karcinoma graviola deluje na više nivoa:

- uništava ćelije raka i ne postoje nuspojave- štiti imunološki sistem- pomaže u sprečavanju smrtonosnih infekcija- uspostavlja normalan rad organa

Ekstrakt biljke graviole ubija maligne ćelije12 vrsta karcinoma, prema laboratorijskim testovima jednog američkog proizvođača lekova. Među njima su karcinom debelog creva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Spojevi stabla graviole i do 10.000 su jači od adriamicina, koji se obično koristi u hemoterapiji. Za razliku od konvencionalnih lekova, graviola ne šteti zdravim ćelijama, a efikasno ubija ćelije karcinoma. Osim toga što deluje na rak, graviola ima i druga lekovita dejstva - deluje protiv bakterija, gljivica i parazita, reguliše krvni pritisak i pomaže kod stresa, depresije i živčanih poremećaja.

Graviola (Annona muricata) je zimzelena biljka poreklom iz Srednje i Južne Amerike. Danas raste u Meksiku, na Karibima, Kolumbiji, Peruu i Venecueli. Moguće ju je naći u Africite i jugoistočnoj Aziji.

Graviola živi u područjima visoke vlage, u kojima su zime relativno tople, jer ova biljka ne podnosi temperature ispod 5 stepeni.

Graviola ima slatkast ukus, koji upoređuju sa kombinacijom ananasa i jagoda. A, zbog svoje kremaste note, neke čak podseća i na kokos ili bananu. Plod graviole možete jesti u sirovom obliku ili od njega napraviti sok.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs