Pročitajte

Najlepša šminka je osmeh: Kako normalni muškarci vide prirodne žene!

Naravno da postoje još uvek normalni i obični ljudi, a pored toga, i veoma zanimljivi u svojoj običnosti
Hair & Makeup 11.10.2015. - 21:35h Autor: besnopile.rs
Foto: Shutterstock

Naravno da postoje još uvek normalni i obični ljudi, a pored toga, i veoma zanimljivi u svojoj običnosti. Nekoliko takvih muškaraca pokušalo je da objasni šta se to njima sviđa na nenašminkanim devojkama i zašto su njima takve devojke zanimljivije od iskvarcovanih silikonskih devojaka.

 

Muškarcima se najviše sviđaju devojke koje umesto šminke nose osmeh i njime ulepšavaju svoje lice. Sviđaju im se devojke koje nose tu neku lepu energiju u očima i dovoljno je da vas jednom pitomo pogledaju, da biste shvatili da one nekako odskaču od proseka, a ipak, za neke ljude one su samo “obične, normalne devojke”.

 

Kako cimetom posvetleti kosu 2 do 3 nijanse: Trik koji pali! (RECEPT)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Posebni, a obični muškarci to veoma lako prepoznaju, jer, kako to ide, sličnosti se prepoznaju i privlače. Zamislite samo da jedna sponzoruša “smota” dečka koji nije u njenom filmu…Katastrofa.

 

Dok, sa druge strane, prirodne devojke koje se umivaju osmehom, mnogo su privlačnije jer imaju tu neku dušu i dobrotu koja se vidi na licu. Takvih devojaka ima svuda oko nas, ali ne primećuju svi to isijavanje lepote i prirodnosti.

 

One skromno to pokazuju kao da neko može da im ukrade osmehe sa lica. Sjaj iz očiju. Lepršavost kose…Zamislite se dobro. Probajte da se setite barem 10 takvih, vedrih i prirodnih devojaka.

 

Zdrava lepota, rumeni obrazi: Ovako se Rouz iz Titanika šminkala!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...