Oduševila

Briga me za 8. mart, ovo hoću: Beograđanka pismom zapušila usta i ženama i muškarcima!

Pre nego što mi je dugogodišnji dečko nešto poklonio ili priredio nešto lepo da me obraduje, napravila sam mali plan, otkriva devojka
Lifestyle 08.03.2016. - 13:28h Autor: besnopile.rs
Foto: Ilustracija / Profimedia

"Želim sa vama da podelim moju tugu. Žensku tugu kada vidim kako se pripadnice mog pola uzbude za 8. mart. Neke se doslovno upiške od sreće kada dobiju neki jeftin poklončić. Da li je to pravedno? Naravno da nije", priča devojka, a prenosi Besnopile.rs.

 

Ovim tekstom ne želim da kažem da bi samo muškarci trebalo da obrate više pažnju na nas tokom cele godine, nego da svi treba, čak i žene, da više poštuju druge žene.

 

Nepravednost prema ženama gledam svakodnevno oko sebe. Na poslu, na ulici, u supermarketu pa čak i u saobraćaju. Eto, čak i dok vozimo svi nam govore "jao, pazi, žena za volanom"... Svaka čast džentlmenima koji imaju te manire, sitne znake pažnje koje svaka žena voli da oseti i naravno, ne zavaravajte se da mi to ne vidimo, primećujemo i te kako...

 

Elem, moj dečko nije baš cele godine tako pažljiv, ali, ruku na srce, svaki 8. mart mi priušti nešto lepo bilo da je to cvet, neki komad garderobe ili večera u nekom pristojnom restoranu... Ove godine sam rešila da uzmem stvar u svoje ruke!

 

Vreme ti je da se udaš, kad ćeš da rađaš decu: Beograđanka (27) oštro odgovorila zašto ne želi brak!

 

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock

Pre nego što mi je dugogodišnji dečko nešto poklonio ili priredio nešto lep da me obraduje, napravila sam mali plan.

 

Plan da mi zajedno proslavimo ljubav. Skromno sam htela da mi umesto poklona daruje svoju pažnju i da mu stavim do znanja da bi me mnogo više usrećio kada bi mi cele godine pridavao pažnju kao i na ovaj dan.

 

Plan je prost i ne zahteva neke velike finansije. Biće to skromna večerica kod kuče ali puna ljubavi i pažnje. Posle sam htela da pustimo neki film i da zagrljeni gledamo, komentarišemo i smejemo se. Kupila sam neku klopicu, nazvala ga i rekla: "čekam te u 7, nemoj da kasniš". Došao je na vreme, i naravno, kupio mi je lep poklon.

 

Bila je to pristojna majica koja mi se dopala. Da ne davim mnogo, lepo smo se ispričali uz večeru, prešli u dnevnu sobu i pustili film. Sačekala sam da mi kaže kako mu se sviđa što sam priredila ovako prijatne momente i da mu je mnogo lepo i da me obožava.

 

"Volela bih da se mi cele godine ovako volimo, da se ne svađamo oko gluposti, da ti stalno obraćaš pažnju na mene kao i ja na tebe, da se smejemo uvek, da ne plačemo nikad, da uvek zajedno popijemo jutarnju kafu, da se uspavamo zajedno, da putujemo, da se družimo, da izlazimo, da se napijemo... Da živimo život", rekla sam mu.

 

To ja želim kao poklon, ne za 8. mart, želim to cele godine, svake godine", završila je devojka.

 

Pismo bivšeg rasplakalo region: Ako odem gore pre, spremiću ti večni dom i večnu ljubav!

 

Ilustracija / Profimedia
Ilustracija / Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...