Male promene joj ulepšale život

Ne želim više da izgledam umorno: Transformacija žene koja će vas oduševiti! (VIDEO)

Nakon što joj posle 6 godina staranja o suprugu koji je doživeo šlog on konačno počeo da se oseća bolje, Barb je odlučila da je vreme da više ne izgleda toliko umorno

Hair & Makeup
19:29h Autor:
Foto: Printscreen / Youtube

Barb je dokaz da je ženi potrebno samo malo da bi izgledala i što je još važnije, da bi se osećala mnogo bolje! Majka joj je stalno govorila da izgleda umorno, što i jeste bila istina. Nakon što joj je pre 6 godina suprug doživeo šlog i nije mogao sam da brine o sebi, Barb je preuzela na sebe da se stara o njemu i ceo život je podredila njemu.

 

Nakon svih tih godina, odlučila je da uradi nešto i za sebe i da joj je potreban novi izgled.

"Za početak, volela bih da ne izgledam kao da sam uvek umorna. Moj suprug se mnogo bolje oseća, tako da je došao red i na mene da se osećam bolje", rekla je Barb, koja je nakon samo nekoliko malih "intervencija" izgledala potpuno drugačije - podmlađeno, sveže i srećno. Ofarbana i isfenirana frizura, malo šminke i ona je postala potpuno nova žena!

 

Ispovest žene sa kožnim oboljenjem: Šminka mi je pomogla da pokažem ko sam u stvari! (VIDEO)

 

"Oduševljena sam, imam mnogo više energije samo gledajući se u ogledalu. Ne izgledam umorno. Jedva čekam da odem kući i da pokažem novi izgled porodici. I moj muž će se oduševiti i znam da če biti baš uzbuđen zbog mene", rekla je Barb ne skidajući osmeh sa lica.

 

Pogodite ko je ovaj pevač: Zamislite ga našminkanog, obrijanog i na štiklama! (FOTO)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...