SPAS ZA SVAKU ŽENU

EVO KAKO DA STILIZUJETE KOSU POPUT PRAVOG PROFESIONALCA U KUĆNIM USLOVIMA: Na ovakvoj frizuri će vam svi zavideti!

Pronašli smo savršeno rešenje za stilizovanje kose

Nega
Autor:
EVO KAKO DA STILIZUJETE KOSU POPUT PRAVOG PROFESIONALCA U KUĆNIM USLOVIMA: Na ovakvoj frizuri će vam svi zavideti!
Foto: Shutterstock

Kosa je jedan od najlepših ukrasa svaka žene, međutim mnoge od nas muku muče kada je stilizovanje u pitanju.Retko koja dama ima tu sreću da može samo da opera I osuši kosu I da ona izgleda savršeno.

Koliki je izazov stilizovati kosu znaju sve one dame koje imaju suve, oštećene I neposlušne vlasi, pa zato odlazak u salon vide kao jedino rešenje. Međutim, odlazak kod frizera zahteva izdvajanje dosta vremena, ali i novca.

Malo smo istraživali I pronašli jednostavniji i ekonomičniji način na koji možete da stilizujete svoju kosu poput pravog profesionalca, u svom domu. Na ovaj način svaka dlaka će biti na svom mestu, kosa će izgledati zdravo I sjajno, a frizura će biti postojana nekoliko dana.

Kompanija Philips je na tržište izbacila tri savršena proizvoda koji mogu da ukrote i najneposlušniju kosu. Bilo da želite savršeno ravnu ili kovrdžavu kosu, sa ovim proizvodima je sve to moguće postići u nekoliko jednostavnih koraka.

Pored savršeno stilizovane frizure, svaka od nas želi da ima I zdravu kosu koja izgleda negovano I sjajno. Zahvaljujući MoistureProtect senzoru sa ovim proizvodima rizik od oštećenja vlasi ne postoji, pa možete bez brige da menjate frizuru kad god to poželite.

Osim što daju fenomenalne rezultate, oni će vam I uštedeti dosta novca, jer nećete više morati da odlazite kod frizera tako često. Ako volite da vaša kosa izgleda tip top u svakom momentu onda se investiranje u ove aparate za stilizovanje kose definitivno isplati.

Ako pitate profesionalne frizere za savet prvo će vam reći da izaberete kvalitetan fen koji je dovoljno jak da ukroti kosu, ali I dovoljno nežan da je ne ošteti. Philips MistureProtect fen je sve to.

On održava prirodnu hidrataciju kose, čak i prilikom sušenja. MoistureProtect senzor koristi infracrvenu tehnologiju za stalno dijagnostifikovanje nivoa vlage u kosi i automatski prilagođava temperaturu koja će održati prirodnu hidrataciju. Takođe, sadrži I ThermoProtect koji održava optimalnu temepraturu sušenja, pa tako rizik od prekomernog sušenja ili pregrevanja nepostoji

Regeneracija jonima uklanja statički elektricitet za zaglađenu, negovanu i sjajnu kosu.

Philips, Philips fen
foto: Envy Croatia

Nakon sušenja kose, na red dolazi stilizovanje!

Sve dame koje imaju kovrdžavu kosu u jednom momentnu požele promenu I kosu ravnu kao strela. Bez velike muke je to moguće postići Philips MoistureProtect presom.

Baš kao I fen I ova presa za kosu održava ravnotežu prirodne vlažnosti kose, dok MoistureProtect senzor reguliše toplotu ploča za ispravljanje u skladu sa specifičnim potrebama vaše kose.

Iako mnoge žene vole ravnu kosu, zbog straha da će se ona oštetiti, izbegavaju upotrebu prese. Sa Philips MoistureProtect presom rizik od lomnjenja I kadanja kose ne postoji. MoistureProtect presa za kosu ima specijalno pozicionirane plutajuće ploče koje se pomeraju da bi prilagodile pritisak na kosu pri svakom potezu ispravljanja. Na taj način, vlakno kose se štiti od oštećenja i izbegava se lomljenje vlasi. Kao rezultat dobićete ravnu, sjajnu I savršeno glatku kosu.

philips, Philips presa za kosu
foto: Envy Croatia

Ako ipak poželite raskošne lokne i kosu punu volumena, onda je savršeno rešenje za vas Philips MoistureProtect automatski uvijač.

Lokne su najzahtevnije za pravljenje, ali uz pomoć MoistureProtect automatskog uvijača napravićete ih kao od šale, a izgledaćete kao da ste tek izašli iz nekog frizerskog salona.

Dizajniran je tako da u kratkom vremenskom periodu možete da stilizujete kosu. Ima veću površinu za kovrdžanje*, tako da sada možete oblikovati 2x više kose odjednom.

Napredna tehnologija za kvalitetnije uvojke omogućava aparatu za automatsko uvijanje da pruža dugotrajne rezultate pri postavci niže temperature. 3 postavke temperature (170°C, 190°C, 210°C) i 3 postavke merača vremena (12s, 10s, 8s) pomažu vam u postizanju odličnih rezultata, bilo da se radi o opuštenim ili čvrstim uvojcima, na različitim tipovima kose.

Za dodatnu negu kose tu je I zaštitna keramička obloga sa dodatkom keratina.

Ugrađeni MoistureProtect senzor automatski prilagođava temperaturu uvijanja kose prema potrebama vaše kose radi održavanja prirodne hidratacije.

philips, Philips uvijač za kosu
foto: Envy Croatia

Uz novu Philips liniju uređaja za stilizovanje kose imate sve – I bićete spremne za svaku priliku, u svakom trenutku, bez trčanja kod frizera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs