SLUŠAJTE mONIKU!

Monika Beluči je sve isprobala i savetuje: Ove frizure najbolje pristaju ženama starijim od 50 godina! (FOTO)

Izbori italijanskog simbola senzualnosti i elegancije nisu slučajni.

Nega
Autor:
Monika Beluči je sve isprobala i savetuje: Ove frizure najbolje pristaju ženama starijim od 50 godina! (FOTO)
Monika Beluči, Foto: Profimedia

Uspeva da kombinuje žensku senzualnost sa gotovo muškom „brutalnošću“, prkoseći klasičnim stereotipima lepote. Šta god da radi, Monika Beluči održava svoju eleganciju i čak i danas, u 56. godini, uspeva da izgleda mladoliko i sveže.

Njena tajna? Briga o koži i izbor pametnih frizura.

The Shag

Shag, odnosno dugački bob, vratio se u modu krajem 2019. godine i od tada se smatra jednom od najmodernijih frizura. Odličan je izbor za žene koje su starije od 50 godina, jer svakom looku daje edgy i mladalačko raspoloženje.

Klasični bob

Nema elegantnije frizure od klasičnog boba. Izuzetno kratak, ravan, sa krajevima okrenutim ka unutra i bočnim razdeljkom, uspeva da izgleda prikladno godinama. Istovremeno moderan dok daje iluziju volumena, nešto što kosi u šestoj deceniji života može nedostajati.

Ženstvene šiške

Duga kosa sa šiškama je jedna od najpametnijih frizura koje možete da napravite. Monika Beluči ovom frizurom uspeva da poboljša ženstvenost koja je karakteriše, istovremeno skrivajući bore na čelu.

Frizura inspirisana sedamdesetim

Najnoviju frizuru italijanske glumice karakterišu srednja dužina i intenzivno uvijanje, što daje volumen njenoj kosi. Njen izbor je stilizovanje u stilu 70-ih - što je vrlo mudro, jer je pojačao svežinu i lepotu kose.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs