kako vam se dopada?

HALI BERI (55) IMA NOVU FRIZURU I SVI SMO U ŠOKU: Kako je moguće da joj tako dobro stoji?! (FOTO)

Kada filmske zvezde razmišljaju o promeni izgleda, moraju uzeti u obzir nekoliko činilaca. Iznad svega, na taj potez ne mogu da se odluče usred snimanja, jer bi to i te kako uticalo na lik koji tumače. Međutim, jedna od opcija za to je dodela nagrada, koja se obično održava u mesecima pre proleća. Na taj način skreću svu pažnju na sebe.

Nega
Autor:
HALI BERI (55) IMA NOVU FRIZURU I SVI SMO U ŠOKU: Kako je moguće da joj tako dobro stoji?! (FOTO)
Hali Beri, Foto: Profimedia

Ovo je upravo ono što je Hali Beri učinila ove nedelje. Glumica se na crvenom tepihu dodele nagrada po izboru kritičara 2022. pojavila s upečatljivom frizurom puno transgresivnijom nego što je to bio običaj u poslednje vreme. Novi izgled umetnice oličen je u piksi frizuri sa dugim šiškama začešljanim na stranu, dok su gornji slojevi znatno duži od ostalih. Osim toga, odlučila se na zaokret u smislu boje i pramenove svoje kose ofarbala u platinastoplavu koja je u oštrom kontrastu s njenom prirodnom nijansom, koja se sada samo nazire.

Hale Beri
foto: Profimedia

Ovaj novi izgled potpisuje stilistkinja Sara Sjuard, koja je objavila nekoliko fotografija svog rada na Instagram nalogu uz komentar: „Niko to ne radi bolje od tebe, dušoˮ. Ispod ovog albuma nizali su se komentari na račun kreacije ove dame i načina na koji je Hali iznela ovu frizuru: „Halina kratka kosa je neverovatnaˮ, jedan je od utisaka, dok se drugi interesuju za trikove za češljanje i stilizovanje. Reč je o gustoj verziji piksija, savršenoj za finu kosu.

Nimalo nas ne čudi što se glumica oseća tako sjajno, jer je piksi, držeći distancu i u sasvim drugačijem stilu, nosila dugi niz godina tokom ʽ90-ih u kojima je postala poznata po ulozi Bond devojke. Sada se vratila kako bi pokazala frizuru koju najbolje poznaje, ali u ažuriranoj i rok verziji. Čini se da joj je motivacija bila da priredi iznenađenje svojim sledbenicima. U jednoj od objava na Instagramu koju je glumica objavila o noći kada je svetu pokazala svoj novi izgled, ona piše: „Ovo je za sve moje dragocene pratioce koji su želeli da me ponovo vide sa kratkom kosom. Ovo je za vasˮ.

Osim toga, ova premijera glumici je donela sreću, jer je u nedelju uveče osvojila nagradu SeeHer, priznanje koje odaje počast ženama koje svojim radom osiguravaju rodnu ravnopravnost i osnaživanje.

„Naš glas je najmoćniji alat koji imamo i imperativ je da ustanemo i koristimo gaˮ, govori u još jednoj od svojih objava na Instagramu. I nastavlja: „Evo je za sve ljude koji su se osetili umanjeno, neshvaćeno, marginalizovano i omalovaženo. Sada je vreme da svi ustanemo, ujedinimo se, tako da se naš glas čujeˮ, zaključuje glumica u svom obraćanju pratiocima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs