probajte

Probudite se sa savršenom frizurom: 3 načina da stilizujete kosu preko noći bez skupih aparata i proizvoda! (VIDEO)

Za sve nas koji volimo opciju snooze

Nega
Autor:
Probudite se sa savršenom frizurom: 3 načina da stilizujete kosu preko noći bez skupih aparata i proizvoda! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Bilo da ste jutarnji tip ili navijate dva različita alarma kako ne biste prespavali i snooze opciju, svako od nas voli kada mu ujutro ostane nekoliko minuta više za sebe. Da li ćete ga potrošiti na ispijajući kafu na miru, čitanje vesti ili organizovanje to do liste za taj dan, nebitno je. Problem? U teoriji je tih nekoliko minuta lakše uhvatiti nego u praksi. Mnogo lakše.

A šta ako bismo vam rekli da zaista postoji način da dobijete na jutarnjem vremenu, ali i da istovremeno izgedate kao da ste bili kod frizera a da pri tom niste izložili kosu nikakvim aparatima za stilizovanje koji koriste toplotu? Ne, ne prodajemo nemoguće. Naravno da ovome morate posvetiti malo vremena i malo veštine ali - noć ranije. Ipak, odmakli smo se od sitnih pletenica koje smo pleli u prvom osnovne pošto nam niko nije davao u ruke peglu.

Donosimo vam tutorijale kako da napravite tri različite frizure, tako što ćete - pogađate - prespavati sa njima.

RAVNA KOSA

Kako: začešljavanjem mokre kose pomoću sitnog češlja u podignutut frizuru (ok, reč "frizura" upotrebljavamo u širem značenju) Treba vam: kosa prosušena peškirom, sitan češalj, ukosnice, marama, velika četka, pena (ili drugi preparat) za ispravljanje i serum za kosu

LOKNE

Kako: posebnom tehnikom pletenja kose oko pojasa sa bade-mantila od frotira Treba vam: suva čista kosa, pojas sa bade-mantila od frotira (u ovom tutorijalu se ne koristi ni jedan proizvod za stilizovanje)

KRUPNI TALASI

Kako: uz pomoć čarape (da, dobro ste pročitali) ili umetka za punđu (tzv hair donut) Treba vam: suva čista kosa, sokna ili umetak za punđu, preparat za stilizovanje i/ili serum za sjaj

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs