ŠMINKANJE

Za svačiji ukus ponešto: Ovo će biti vodeći mejkap trendovi u 2021. godini!

Ovako ćemo se šminakti ove godine

Nega
Autor:
Za svačiji ukus ponešto: Ovo će biti vodeći mejkap trendovi u 2021. godini!
Foto: Shuterstock

Jednostavnost biti izmešana sa glamuroznim izgledom ove godine. Neće bit puno eksperimentisanja sa bojama, a jarke nijanse padaju u drugi plan. Najpopularnije će biti svedeniji, zemljani i pastelni tonovi. Posebno će se izdvojiti dva trenda, ali dovoljno da svaka žena pronađe nešto za sebe.

Naglašene oči

Naglašene oči će biti u trendu, a beli ajlajner će postati omiljen mnogim damama. Šminkeri kažu da je sve dozvoljeno ove godine, pa zato oslobodite maštu i napravite pravo umertničko delo na očima.

Ukoliko ste za smirenije varijante, onda će biti dovoljno da belu olovku korisite na način nakoji ste do sad koristili crni ajlajner. Korišćenje senki će biti poželjno, ali je najbolje da birate pastelne nijnse za kreiranje mejkapa izgleda.

Dugačke veštačke trepavice su, takođe, vrlo popularne ove godine. Akcenat se stavlja na šminkanje očiju, dok će u opticaju biti "nude" nijanse karmina.

Lepršava kosa je ponovo u modi: Feathered frizura je ultimativni trend u 2021!(FOTO)

Prirodan izgled

Devedesete godine su se definitivno vratile na velika vrata, pa se i šminka menja, u skladu sa tim. Nežne boje su ponovo moderne, i poenta je u tome da budete našminkani, ali da ne izgledate našminkano. Ovaj trend će se posebno svideti onim damam koje ne vole previše vremena da provode šminkajući se i koje vole da istaknu prirodnu lepotu.

Ovako je Odri Hepbern iscrtavala oči: Otkriven tajni trik za savršeno iscrtan ajlajner! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs