JARKE BOJE U FOKUSU

Potpuno neočekivano: Ovo su vodeći mejkap trendovi za 2020. godinu! (FOTO)

Jesen će biti u znaku ovih neočekivanih mejkap trendova

Nega
Autor:
Potpuno neočekivano: Ovo su vodeći mejkap trendovi za 2020. godinu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Jesen nam se polako bliži i vreme je da pričamo o trendovima koji su pred nama. Kada je šminka u pitanju, ove boje će biti aktuelne:

Izraženo rumenilo

U slučaju da želite da naglasite samo jedan deo lica, sve ukazuje na to da se tokom jeseni najviše treba koncentrisati na obraze. Izbor boje nije toliko bitan, koliko količina. Naglašene jagodice biće u trendu.

Jarke boje

Iako nisu karakteristične za jesenji period, nreden sezone ćemo ipak vrlo često moći da vidimo na očima i usnama boje poput plave, ljubičaste i ciklame.

Jak ajlajner

Takozvane mačje oči nikada ne izlaze iz mode. Zato ove jeseni idite i korak dalje, pa uz pomoć ajlajnera izvucite deblje linije koje idu u izrazit špic. Svakako ćete uneti malo drame u vaš uobičajen izgled, što može biti samo pozitivno.

Bordo usne

Ako se pitate u kojoj boji da kupite karmin za nadolazeću jesen, odgovor je u nijansi crvenog vina. Osim što će vaš osmeh uz pomoć njega doći do izražaja, uz to će vam biti dovoljna još samo maskara kako biste privukli pažnju okoline.

Metalik senka za oči

Metalik senke ponovo nalaze put do srca mnogoh dama. One su odlične jer vizuelno učine da oči izgledaju krupnije i odmornije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs