LICE KAO SA NASLOVNICE

Lice bez tamnih podočnjaka, proširenih pora i mrlja: Holivudski šminkeri otkrivaju 4 jednostavna koraka za savršen ten!

Formula za savršen izgled je vrlo jednostavna

Nega
Autor:
Lice bez tamnih podočnjaka, proširenih pora i mrlja: Holivudski šminkeri otkrivaju 4 jednostavna koraka za savršen ten!
Foto: Shuterstock

Slavni holivudski šminkeri su podelili svoje male tajne, do savršenog tena se dolazi vrlo lako. U 4 koraka vaše lice će izgledati bolje nego ikad. Ako pratite ove korake nege i šminkanja, više nikad nećete iz kuće izaći nezadovoljne izgledom.

Hidratacija pre svega

Da bi ten bio blistav, neophodna je hidratacija, kako spolja tako i iznutra. Trudite se da unosite dovoljne količine vode svakog dana, ali i koristite kreme koje će joj obezbediti vlažnost. Kada je lice dovoljno nahranjeno i sama šminka mnogo lepše izgleda.

Zabluda je da je potrebno kupovati skupe kreme. Bilo koja koja ima nameni hidriranja će dobro odraditi posao.

foto: Shutterstock

Priprema lica je pola posla

Nanošenje prajmera mnoge dame preskaču, a vrlo je važan korak. Ovi proizvodi će prikriti sve manje nesavršenosti, smanjiti pore i učiniti je mekšom. Posle nanošenja manja je verovatnoća da će se puder nakupljati i upadati u pore.

Nikad ne preskačite rumenilo

Rumenila su svakoj ženi najbolji saveznik, pa ih ne treba preskakati. Ono će licu dati svežinu, blistav i odmoran izgled.

Iako zvuči ni malo logično, ali šminkeri savetuju da nanesete malu količinu rumenila nakon prajmera, a pre tečnog pudera. Tako ćete, kažu, dobiti prirodni i zdrav izgled. Uvek birajte one ružičastih nijansi.

Hajlajter neka bude deo svakodnevnog šminkanja

Malo sjaja iznad jagodica će dodatno osvežiti ten i učiniti da koža izgleda zdravo i bez i jedne mane. Kada su dnevne varijante u pitanju, ne biste trebali da preterujete, mala količina će biti dovoljna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs