IZABERITE PAMETNO

Ništa ne može da podmladi ženu kao dobro stilizovana kosa: Sa ovakvom frizurom izgledaćete deceniju mlađe!

Ukoliko napravite dobar izbor izgledaćete mlađe i do 10 godina mlađe. Frizura zaista može potpuno da promeni izgled žene

Hair & Makeup 12.02.2020. - 17:12h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shuterstock

Kada zađete u neke zrele godine poželjno je u rukavu imati nekoliko trikova uz pomoć kojih ćete zadržati mladalački izgled. Zaboravite na skupe tretmane, sve što vam je potrebno je dobro stilizovana frizura.

 

Frizeri su pronašli savršenu formulu uz koju svaka žena izgleda u trenu deceniju mlađe. Žene godinama puštaju kosu, iako pravi preporod nastaje kada se ošišaju.

 

Od dužine, ali i boje kose zavisi kako ćemo izgledati. Bob ili paž, osim što podmlađuje, ona je i veliki trend 2020-te, kažu stilisti. Uz nju ćete dobiti ženstven izgled, a ono što je najbolje nije potrebno uložiti mnogo vremena za stilizovanje.

 

Osušite kosu, dodate malo pene i za tren imate zanimljivu frizuru.

 

Ako vam opada kosa, pravite jednu od ovih 7 kobnih grešaka!

foto: Shuterstock

Kada je reč o boji kose, stilisti savetuju da birate svetlije pramenove. Oni boje meda ili svetlije nijanse braon apsolutno svima dobro stoje. Kada posvetlite kosu za 2, 3 tona automatski ćete izgledati svežije, odmornije i ono što je mnogoim ženama bitno, mlađe.

 

Šeron Stoun je dokaz kako frizura transformiše čitav izgled. Od kako je skratila kosu, mogu se čuti samo pozitivni komentari.

 

7 fatalnih grešaka u šminkanju: Zbog ovoga izgledate jeftino!

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs