Oči u fokusu

Pogled koji osvaja: Istaknite oči na pravi način uz ove mejkap trikove!

Krupne oči su univerzalni ideal lepote. Zapravo, ljudi sa izraženijim očima se smatraju i mlađima, pa ukolik želite da skinete nekoliko godina, ovi laki trikovi će vam pomoći u tome

Hair & Makeup
Autor:
Foto: Shutterstock

Pratite ove savete šminkera i u nekoliko lakih koraka dobićete vizuelno krupnije oči:

 

Naglasite vodenu liniju

 

Ovo  je jedan od najlakših trikova u svetu lepote.  Nanesite beli ili krem ajlajner na vodenu liniju oka. Za dramatičniji izgled koristite belu olovku, a za prirodniji izgled bež ajlajner.

 

Ajlajner ne traje dugo na donjoj vodenoj liniji, verovatno zbog toga što u toku dana trepnemo oko 1500 puta. Zato ga nosite sa sobom da biste mogli da ga popravite.

 


Nikad nećete smršati ako ove namirnice stavljate u jela i salate!

 

 

Hajlajter

 

Hajlajter nije dobar samo na jagodicama, već će oživet i oči.  Ukoliko ga nanesete na čelo to će ga vizuelno izdužiti. Takođe, nanesite ga i u uglove očiju i uz liniju obrva. Ovaj trik će vizuelno da otvori oči i učini da izgledaju odmornije. 

 

Nanesite korektor pravilno  

 

Nanesite korektor na delove ispod očiju koji imaju tendenciju da izgledaju tamnije. Dodavanjem svetla ovim oblastima naglašavate veličinu očiju.

 

 

 

Kako da se rešite prekomernog znojenja za samo nekoliko dana!

 

 

Podignite trepavice

 

Svi znamo da maskara čini ogromnu razlikui, ali ako još i uvijete trepavice uvijačem pre nanosenja, u trenu će vam oči postati vizuelno krupnije. Osim ovog trika, veštačke trepavice, takođe, mogu da naprave drastičnu razliku.

 

Ne zaboravite donju liniju trepavica, jer dodavanje maskare donjim trepavicama će otvoriti oči i dobićete zavodljv pogled.

 

Crni kreon

 

Iscrtajte tanku liniju iznad gornjih trepavica kreonom, tako mali korak koji će napraviti drastičnu razliku. Uz ovaj mali trik oči će se naći u prvom planu.

 

 

Podmukla bolest bez simptoma kod mladih žena: Sve o raku od kog je preminula Dijana Milojković!

 

 

 (stil.kurir.rs)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...