Pokušajte

Trik koji i Megan Markl koristi: Ova frizura će vas garantovano podmladiti! (FOTO)

Poznati frizer Džej Birimingam objašnjava da je ova frizura "instant fejslifting"

Nega
Autor:
Trik koji i Megan Markl koristi: Ova frizura će vas garantovano podmladiti! (FOTO)
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Megan Markl poznata je po svojoj "neurednoj" i neobaveznoj punđi, i u pravo sa takvom frizurom se najčešće pojavljuje u javnosti. Međutim, nedavno smo prvi put imali priliku da je vidimo sa punđom u balerina stilu, zategnutom na vrh glave, a izgleda da to nije slučajno.

Poznati frizer Džej Birimingam objašnjava da je ova frizura "instant fejslifting", odnosno da čini da delujete mlađe, ali i mršavije. On dodaje i da je ovo idealna frizura za prilike kada želite da izgledate svežije, a u isto vreme i elegantno.

Vojvotkinja u crnom: Megan Markl najelegantnija do sada! (FOTO)

foto: AP / Yui Mok

Opasna frizura

"Ova frizura vuče kožu na gore u zavisnosti od toga koliko čvrsto pokupite kosu u punđu, i daje vam trenutno zatezanje lica", kaže frizer, dodajući da ovakva punđa čini i da izgledate mršavije jer je kosa uklonjena sa lica.

Lepršava haljina po snegu: Ovako je Megan Markl kombinuje sa modernim čizmama! (FOTO)

foto: AP / Frank Augstein

Kako da uvek imate super frizuru!

Džej ističe da ovu frizuru baš zbog toga vole trudnice, pošto izgledaju malo mršavije, te da je njegov savet da "probate to kod kuće ako ste u drugom stanju".

Usred žestokih napada da nosi lažni trudnički stomak: Megan Markl zablistala u jednom od najboljih izdanja do sada! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs