Dama na koju se treba ugledati

Oblikujte struk kao Sofija Loren: Koristite njene proverene metode!

Sofija Loren je najstarijeg Pirelijev model svih vremena. Sa 72 godine, 2006. godine čuvena glumica je pozirala za Pirelijev kalendar. Evo kako da stešete struk koristeći njene proverene metode
Fitnes & Nutricija
12:46h Autor:
Oblikujte struk kao Sofija Loren: Koristite njene proverene metode!
Foto: Reuters

Proporcije poznatih žena često izazivaju divljenje ili zavist. I u starijem dobu Sofija Loren može da se pohvali prelepim strukom. Ona je najstariji model svih vremena koji je pozirao za Pirelijev kalendar – 2006. i to sa 72 godine. Međutim, čak i danas, sa punih 80 godina, Sofija izgleda barem desetak godina mlađe.

OVDE pročitajte recept za podmlađujuću masku Sofije Loren - efekti su vidljivi već nakon prvog nanošenja.

Iako ima dobru genetiku, poznata italijanska glumica svoje telo nije zapustila. Svakoga dana 45 minuta vežba trbušne mišiće, a radi i vežbe istezanja. Nakon toga, jedan sat hoda.

Možete i vi kao Šakira - OVDE pogledajte kako da vežbate 10 minuta i da dođete do savršenog struka i ravnog stomaka.

Kako se izvodi vežba za struk Sofije Loren

Sedite na pod, savijte kolena, a stopala neka budu ravno na podu. Naslonite se na laktove. Prislonite savijena leđa na pod i istovremeno napnite trbušne mišiće.

Izvodite "trbušnjake" tako da nagnete torzo prema gore i ka levoj nozi, podižući obe ruke uhvatite levu butinu. Ponavljajte 12 do 15 puta - krenite levo, a zatim se spustite malo natrag povijenih leđa. Ponovite na drugoj strani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs