NIKO NIKAD NIJE IZGLEDAO OVAKO DOBRO KAO OVAJ ČOVEK: Bred Pit napokon priznao kako to da izgleda 30 godina mlađe

Bred Pit je jedan od najzgodnijih i najlepših glumaca na svetu i to sve u 60oj godini

Fitnes & Nutricija
Autor:
NIKO NIKAD NIJE IZGLEDAO OVAKO DOBRO KAO OVAJ ČOVEK: Bred Pit napokon priznao kako to da izgleda 30 godina mlađe
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bred Pit je fotografisan tokom snimanja filma i ove fotografije su apsolutni hit, jer glumac na njima izgleda 30 godina mlađe!

Pit će u filmu "Borilački klub" igrati bivšeg vozača Formule 1, zbog čega je glumac bio u jednom od trkačkih belih odela koje mu je fenomenalno stajalo.

Svi su primetili da glumac izgleda fenomenalno, zategnuto i mišićavo.

Bred Pit
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poslednjih par meseci uveliko se priča o tome šta je to radio Bred Pit na svome licu pa izgleda tako dobro, dok je na TikToku izašao video doktora koji je "raskrinkao" glumca tvrdeći da je imao fejslifting. Međutim, to obožavaocim lika i dela ovog glumca nije važno, pa se samo nižu pohvale na njegov račun.

"Mislim da je uradio ozbiljnu transformaciju lica, ali to je odličan primer dobro obavljene operacije," rekao je doktor.

Bred Pit
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, Bred Pit do sada nije priznao da je radio bilo šta na licu, tvrdeći da je on momak starog kova, koji lice opere sapunom, obrije se i to je to.

"Kako postaješ stariji, postaješ nervozniji i udobnost ti je važna. Mislim da je to jako jednostavno. Mislim da sada napokon učim kako da volim sebe, malo bolje se ophodnim prema sebi i onda to može dugotrajno da mi koristi. Dakle, samo stari na zdrav način i sve je ok, " rekao je glumac nedavno.

1 / 11 Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs