KOLIKO OPASNA LJUBAV MOŽE DA BUDE KADA ŽENA IMA 46, A MUŠKARAC 21 GODINU? ŠOK! Majka i ćerka ORGANIZOVALE UBISTVO UŽIVO

Udata žena i majka dvoje dece, na društvenoj mreži Tik Tok, zajedno sa ćerkom pozivala je na ubistvo 21-godišnjeg ljubavnika

Lifestyle
KOLIKO OPASNA LJUBAV MOŽE DA BUDE KADA ŽENA IMA 46, A MUŠKARAC 21 GODINU? ŠOK! Majka i ćerka ORGANIZOVALE UBISTVO UŽIVO
Foto: Printscreen Tik Tok / MahekxBukhari

Dva mlada momka izgubila su život u Velikoj Britaniji zahvaljujući majci i ćerci opsednutim slavom na društvenim mrežama.

Porodice poginulih mladića 21-godišnjih Sakiba Huseina i Hašima Izajudina, istakle su da je smrt njihove dece veliki gubitak kako za njihovu porodicu, tako i za celu zajednicu, a pogotovo način na koji su poginuli koji bi svetu trebalo da skrene pažnju na poguban uticaj društvenih mreža koji mogu imati na mlade ljude.

Naime za smrt maldića optužene su mama i ćerka influenserke sa TIK TOKA.

@mahekxbukhari Ansreen was clearly in a narcissistic relationship and is also a victim. #mahekbukhari #maybvlogs #court #murdertrial #foryoupage #fyp #foryou #viral #xyzbca ♬ original sound - 💌

Sakib je bio u emotivnoj vezi sa 46-godišnjom Ansrin Buhari koja je zatvorena zbog zavere za ubistvo Sakiba Huseina nakon što ju je ucenjivao i pretio da će otkriti njihovu 3-godišnju aferu njenom sinu i mužu.

Ćerka gospođe Buhari, 24-godišnja influenserka Mahek, regrutovala je „sledbenike“ da „zaskoče“ mladog Huseina, koji je na kraju i poginuo zajedno sa svojim prijateljem Hašimom.

Huseinov otac Sajad je sada progovorio kako bi osudio ubice svog sina, tvrdeći da je "slava" gospođe Buhari kao rezultat profila njene ćerke na društvenim mrežama značila "da je mislila da je nedodirljiva, iznad zakona". Dodao je da je Sakib imao samo oko 18 godina kada je prvi put sreo gospođu Buhari, koja je bila „starija od njegove majke“, i da joj je njegov sin „potpuno verovao“.

Sajad i otac gospodina Ijazudina, Sikander Haiat, progovorili su uoči emitovanja dokumentarca: "TikTok: Ubistvo uživo — Majka & ćerka ubice."

U februaru 2022. godine, Husein je zajedno sa svojim drugom otišao na parking jednog marketa ne bi li se našao sa majkom i ćerkom koje su mu obećale da će mu vratiti sav novac potrošen na gospođu Buhari tokom njihove afere u iznosu od 3 000 funti. Međutim, mladići su upali u zasedu, u smrt su ih jurila 2 automobila u kojima je bilo 8 ljudi, uključujući Mahek i njenu majku.

Majka i ćerka su negirale sve tačke optužnice za ubistvo i sve tačke za ubistvo iz nehata.

One su ipak proglašene krivim za dvostruko ubistvo nakon tromesečnog suđenja, sudija je osudio "opsednutu sobom" ćerku na najmanje 31 godinu i 8 meseci, a njenu majku, koja se pojavila u mnogim njenim video zapisima na mreži, na najmanje 26 godina i 9 meseci. ..

Sudija je ukazao na negativan uticaj društvenih medija u pozadini ovog ubistava.

Mahek Buhari
foto: Printscreen Tik Tok / MahekxBukhari

Obraćajući se ćerki, rekao je: „Vaša bezobrazna slava tokom karijere influensera učinila vas je potpuno opsednutom sobom, sa potpuno neopravdanim osećajem prava i bez vidljive svesti o uticaju koji imate na druge, nesvesni štete koju pravite." I dodao: „To što je vaše rešenje za probleme vaše majke bilo da angažujete neke od vaših muških sledbenika da prebiju Sakiba Huseina, dovoljno govori o vašim izopačenim vrednostima, a možda i o lažnom svetu uticaja koji ste tako entuzijastično zastupali.“

Govoreći nakon izricanja presude dvema ženama, porodica Huseina rekla je da su „slomljeni“ smrću, ali da misle da pravda nije zadovoljena i da su optužene trebale da dobiju doživotnu kaznu zatvora.

Porodica Ijazudina rekla je: „Hašim bi uvek stavljao druge na prvo mesto i ne bi oklevao da pomogne drugima ako im zatreba. Tog tragičnog dana on je jednostavno pomagao svom prijatelju i to je rezultiralo njegovom smrću. Bilo je izuzetno bolno ne samo izgubiti Hašima u tako mladom dobu, već i u okolnostima u kojima smo ga izgubili. Uvek ćemo biti izuzetno ponosni na Hašima. Šta god da bi uradio u životu, znamo da bi se u tome istakao. Hašim je bio i uvek će biti naša superzvezda i naš jedan u milion."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs