PRIŠLA MI JE DEVOJKA I REKLA "SPAVALA SAM S VAŠIM MUŽEM I NIJE NEŠTO U KREVETU": Kako joj je ZORANA odgovorila NA TO

Zorana Šulc je na neverovatan način saznala da je muž vara. Njegovoj preljubnici je 1 rečenicom lupila šamar realnosti

Ljubav
19:36h Autor:
PRIŠLA MI JE DEVOJKA I REKLA "SPAVALA SAM S VAŠIM MUŽEM I NIJE NEŠTO U KREVETU": Kako joj je ZORANA odgovorila NA TO
Foto: preentscreen/Youtube

Biti povređen, razočaran, preispitivati sopstvene vrednosti, biti prevaren. Preživeti prevara u braku ili vezi, utiče i na psihičko zdravlje. Jedno od takvih iskustava imala je i Zorana Šulc, spisateljica.

– Sa 18 godina sam otišla u Nemačku i tamo sam upoznala svog muža. Ne znam da li je to bila ljubav, tada sam mislila da jeste. Mislim on je fantastičan čovek, jedan veoma zgodan i uspešan muškarac. Verovatno me je stalno mučila ta oskaćenost, ja sam taj brak napustila, bez ikakvog razloga – ispričala je Šulcova.

Ona ne krije da se kaje zbog razvoda i ističe da je bila prevarena žena, zbog čega se danas, kako navodi, ne bi toliko opterećivala kao u mladosti.

Zorana šulc
foto: preentscreen/Youtube

– Slušajte, danas na tu telesnu prevaru ne bih dala ni pet para. Danas gledam na to kao da sam napravila grešku i da je trebalo da ostanem u braku. Posle tog braka imala sam puno drugih ljubavi, ali nijedan muškarac nije mogao tako da me osvoji da se opet udam. Fascinirao me je svojom pojavom, humorom i svojom pričom – istakla je Zorana.

Zorana šulc
foto: Printscreen/ youtube/ RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Ne samo što je suprug varao nju, već je i ona kasnije u životu varala, a prisetila se trenutka kada joj je jedna mlada devojka u većem društvu otvoreno rekla da je imala odnose s njenim mužem. Zorana je, međutim, imala spreman odgovor.

– Čovek ne prestaje da voli jednu osobu, čak i ako počne da voli drugu. Znala sam za njegove prevare. Jedna veoma zgodna mlada devojka mi je prišla, bila sam u društvu, i rekla mi je: "Ja sam spavala sa vašim mužem". Pazite, tajac, apsolutni tajac oko mene. Svi čekaju šta ću ja da kažem, pitala sam je: "Stvarno?", a ona je rekla: "Da, i nije neki u krevetu", na šta sam joj odgovorila: "Znate šta, sve zavisi od žene!"

Ona je ispričala i da je svaku preljubu jasno prepoznala po tome što je posle nje dobijala skupocene poklone.

– Nema šta da se sumnja, vi to znate. Kod njega je svaka prevara bila jedan komad nakita. Dođe bez nekog razloga i donese mi neki divan poklon, ja sam znala da ima grižu savesti – kaže Zorana Šulc.

Posle saznanja o preljubi usledilo je preispitivanje.

- Nisam se osećala loše, ali sam pitala sebe, Zorana, šta nije u redu, gde si pogrešila da je on morao da traži nekog drugog. Mi nismo imali nikakvih problema u braku. Intimni odnos među nama je bio okej, sve je bilo kako treba - rekla je spisateljica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs