Neverovatno

POJELA SAM SAMO 10 TREŠANJA SA KOŠČICOM JER GLAVNI CILJ JE REDOVNA STOLICA: Vesna de Vinča gladuje 8 dana - evo zašto!

Vesna de Vinča ponovo je započela "čišćenje organizma" radikalnom metodom gladovanja. Naime, ona tvrdi da uopšte ništa ne jede i da samo pije sokove i čajeve

Fitnes & Nutricija
Autor:
POJELA SAM SAMO 10 TREŠANJA SA KOŠČICOM JER GLAVNI CILJ JE REDOVNA STOLICA: Vesna de Vinča gladuje 8 dana - evo zašto!
Vesna de Vinča, Foto: Printscreen/Instagram/vesnadevinca

Vesna da Vinča ima 64 godine, ali njen izgled to ne pokazuje. Ona tvrdi da je za mladolikost i vitkost važno gladovanje kojeg se ona pridržava punih 30 godina!

Tako je i sada, krajem juna ponovo počela da gladuje, što je objavila i na svom Instagram profilu:

"Bila sam na svadbi i popila sam kampari-đus, ali ništa nisam jela iako je bilo divne hrane. Pila sam samo vodu sa liminom", ovim rečima je započela video.

Iako se zalaže da tokom gladovanja ne unosi hranu, Vesna de Vinča je objasnila zašto je ovaj put pojela celih 10 trešanja sa košticom.

"Pojela sam 10 trešanja sa košticom. Što je jako važan. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu odgovorio je - glavni cilj je redovna stolica. Po neki istraživanjima najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali posle buđenja treba imati stolicu jer ona govori o sve o telu. Nastavljam sa vodom i limunom još uvek nisam uključila žalfiju, ali to ću od sutra ujutu. Osećam se mnogo dobro, ali ne samo zbog stolice, već se intelektualno bolje osećam. Energija mi skače", rekla je Vesna.

Vesna je jednom prilikom objasnila šta konzumira kada gladuje:

"Tokom gladovanja ja konzumiram:

Ujutru kad se probudim odmah uzmem zeolit, to je suvi klistir.

Posle popijem čaj od žalfije (To je najvredniji čaj koji postoji) pomešan sa još tri čaja: matičnjak, nana i kantarion. To se zove još i Brojsov čaj.

Onda pijem vodu sa limunom, kad god imam osećaj gladi.

Pred spavanje pijem čaj od matičnjaka i zeolit.

A tokom dana uzimam pola čaše ili čašu Brojsovog soka. Glavni sastojak je cvekla koja je čudesna biljka. To je veoma prijatan sok. On se pijucka. Pravilno je da se pomeša sa pljuvačkom.

Ja kuvam sebi i supu od dve glavice luka sa dosta bibera, ali i onu sa paradajz sokom i vodom. Jedem ove supice prvih 5 dana dok se ne prebacim na režim gladovanja. Posle pet dana, osećaj gladi nestaje.

Nakon desetak dana telo počinje da jede samo sebe, tj. sve te izrasline, celulit, sve te loše stvari, ciste i td.

U trećoj fazi ide obnavljanje kože i organa. A četvrta faza je prolepšavanje i duhovni razvoj i duhovna snaga."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs