Neverovatno

DEPRESIJU LEČILA HRANOM, DOK JE MUŽ NAZIVAO POGRDNIM IMENIMA: Evo kako je smršala 60 kilograma!

Živela je u lošem braku, stalno depresivna, sa malom decom... A onda je odlučila da promeni život

Fitnes & Nutricija
19:13h Autor:
DEPRESIJU LEČILA HRANOM, DOK JE MUŽ NAZIVAO POGRDNIM IMENIMA: Evo kako je smršala 60 kilograma!
Foto: printscreen/facebook/alvine rayne

Većinu svog života Alvina Raine, Amerikanka iz Filadelfije, patila je od depresije. Jedina aktivnost koja joj je dala pozitivne emocije bilo je jelo. Poželjno je bilo hraniti se štetno, visoko kalorično. Težina se neumoljivo povećavala, nestala je vitkost i ženstvenost, pojavili su se zdravstveni problemi. Ali jednog dana 25-godišnja devojka je odlučila da promeni svoj život: odrekla se brze hrane i počela da se bavi sportom.

Šta je bio podsticaj za ovu odluku i kako je promena načina života promenila Alvinu Rain?

Alvina je na stari način života stavila tačku pre 7 godina. Do tada je imala muža i dvoje dece, ali u porodici nije bilo međusobnog razumevanja. Ubrzo je čovek potpuno izgubio svaki takt i počeo da naziva svoju ženu "debelom svinjom".

Suprug je neprestano insistirao da će, ako je ostavi, Alvina zauvek ostati sama, jer je niko neće ni pogledati.

Alvina se borila sa pritužbama i razočarenjima na svoj uobičajeni način - jedući sve što joj se našlo na putu. Alvina je jela kad se osećala loše, ali nakon toga je postajalo samo još gore. Začarani krug. I tada, kada je jednom stala na vagu, ugledala je strašnu cifru - 112 kilograma. Alvina se seća da je tog dana pojela najmanje 5.000 kalorija, što je dvostruko više nego što joj treba.

Alvinina omiljena „jela“ bile su sve vrste sendviča, pljeskavice, čips, kukuruzne pahuljice i gazirano.

Devojka je smatrala da je previše gojazna da bi išla u teretanu ili na bazen. Naravno, to su bili samo izgovori.

Zdravstveni problemi

Zdravstveni problemi nisu dugo čekali - otežano disanje i narušena probava samo su vrh ledenog brega. A onda je sve postalo još gore. Lekari su otkrili Alvinine rane znake dijabetesa, ali ni to nije smirilo njen apetit.

"Nisam znala šta je glad, jer sam neprestano jela," seća se Alvina. Da bi kupila novu odeću, više nije mogla da ode do prve prodavnice, jer joj tamo ništa nije odgovaralo. Tako je Alvina počela da kupuje mušku odeću.

Novi život

Hronična depresija, strašno zdravlje, prigovori i uvrede njenog supruga - u jednom trenutku Alvina je bila toliko umorna od svega toga da je čvrsto odlučila da uzme svoj život u ruke. Nije gladovala. Prvo što je uradila bilo je da smanji unos ugljenih hidrata i da se odrekne skrobne hrane. Nakon što se nekoliko nedelja kasnije popela na vagu, Alvina je videla da je izgubila 5 kilograma. Ovo je devojku mnogo inspirisalo i odlučila je da počne da se bavi sportom. Učlanila se u teretanu. Ali što je najvažnije, skupila je hrabrost i ostavila muža tiranina, koji ju je sve vreme ponižavao. Težina je polako odlazila, ali devojka nije težila brzim rezultatima, bilo joj je važnije da živi bez stresa i uobičajenog života.

Danas je Alvina Rein izgubila više od 60 kilograma i izgleda predivno. Tokom poslednjih nekoliko godina postala je potpuno druga osoba, kako spolja tako i iznutra. Da bi se izborila sa stresom, Alvina više ne jede masne hambrgere, već ide u teretanu. To je ispalo mnogo efikasno. Ne tako davno se ponovo udala, ali ovog puta za muškarca koji je voli i ceni. Ona takođe ima svoj Jutjub kanal, gde govori o svom putovanju i kako je uspela da sebi poboljša život. Sigurno da se Alvinin bivši muž sada grize gledajući njene nove fotografije na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs