PLAN ISHRANE

OVAKO JE CECA RAŽNATOVIĆ LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA: Promenila je samo jednu naviku i SMRŠALA 5 KG! (JELOVNIK)

Najjednostavniji način za mršavljenje

Fitnes & Nutricija
Autor:
OVAKO JE CECA RAŽNATOVIĆ LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA: Promenila je samo jednu naviku i SMRŠALA 5 KG! (JELOVNIK)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Iako Ceca Ražnatović važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica i njoj se, kao i većini žena, desi da se malo opusti. Kako sama kaže, u proteklih nekoliko meseci je nabacila 5 kilograma, ali zahvaljujući samo jednoj maloj promeni ona je uspela da vrati idealnu kilažu. Naime, ona je samo promenila pristup hrani.

"Skroz sam promenila način razmišljanja o ishrani. Nije stvar u tome da li ću da smršam, već da jedem zdrave namirnice", rekla je Ceca i dodala:

"Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: "Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu", a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome", kaže Ceca i dodaje da ponekad ima potrebu za slatkišima, ali je i za to pronašla rešenje:

DIJETA SLAĐE ALEGRO KOJOM JE SKINULA 30 KG: Jela sam 300 grama čokolade dnevno,a onda sam promenila način ishrane!

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: "Od ponedeljka ću".

Ukoliko osetite iznenadnu glad, popijte čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.

Evo kako izgledaju njeni obroci u toku jendog dana:

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom

Ručak: Orada i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs