TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA

U ovaj napitak se kune Salma Hajek: Zahvaljujući njemu u 54. godinu na licu nema ni jednu jedinu boru! (RECEPT)

Glumica svako jutro započinje ovim napitkom

Fitnes & Nutricija
10:32h Autor:
U ovaj napitak se kune Salma Hajek: Zahvaljujući njemu u 54. godinu na licu nema ni jednu jedinu boru! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Salma Hajek ima 54 godine, ali na osnovu njenog izgleda to nikada ne biste rekli. Bez problema može da stane rame uz rame i sa dosta mlađim devojkama.

Za razliku od Holivudskih koleginica koje redovno posećuju plastične hirurge, Salma tvrdi da nikad nije imala nijednu korekciju na svom licu. Ona je pobornik zdravog života, prirodnih načina podmlađivanja i dostojanstvenog strenja.

Ona je uverena da ono što pojedemo i popijemo se odražava na stanje naše kože, pa zato svako jutro započinje posebno napravljenim sokom. Kaže da upravo zahvaljujući njemu izgleda tako dobro i mladoliko. Pored toga što ima pozitivan uticaj na kožu, ovaj napitak povoljno deluje i na zdravlje kompletnog organizma.

Ovo je tajna vitke linije Nikol Kidman: Zahvaljujući ovoj dijeti i u 53. godini može da se pohvali savršenim telom!

Ona je nedavno, na instagramu, podelila recept za sok u koji se kune. Potrebno je da nabavite pomorandže, kurkumu, crni biber i vučji trn. Evo recepta:

Pomorandže

Glavni sastojak za njen sok su pomorandže, jer je ovo voće puno vitamina C. Pored toga što su dobre za kožu, jačaju imunitet, dobro utiču na probavu i raspoloženje.

Kurkuma

U isceđen sok od pomorandže, Salma dodaje malo kurkume – začina koji stručnjaci hvale jer ima antibakterijsko i antizapaljensko dejstvo na organizam.

Crni biber

Nakon kurkume, lepa glumica u isceđeni sok dodaje malo crnog bibera jer tvrdi da to pomaže organizmu da bolje apsorbuje kurkume, a plus je i to što ubrzava metabolizam.

Pasji trn/vučji trn

Ne samo što ova biljka sadrži dosta vitamina C i B12, sadrži i kolagen koji je jako važan za elastičnost i mladolikost kože. Pored toga, pasji ili vučji trn podstiče telo da proizvodi kolagen, a glumica je otkrila da je koristi u obliku ulja, te da u svoj sok dodaje nekoliko kapi.

Ima 83 godine i izgleda nestvarno dobro: Ove navike su zaslužne za vitku liniju Džejn Fonde! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs