Olakšajte sebi život

Kolena najčešće stradaju: Rešite se bola na ovaj efikasan način, bez višemesečnog čekanja kod lekara!

Efikasno ublažava bolove u kolenima

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Najvitalniji zglobovi koji omogućavaju kretanje i predstavljaju osnovna sredstva za nošenje težine gornjeg dela tela jesu kolena. Nažalost, vrlo lako mogu da se oštete i to im se upravo jako često i dešava. Da li je u pitanju sportska povreda, trauma ili degenerativno stanje, jedna stvar im je zajednička – bol. Pri prvoj pojavi bola moramo odreagovati momentalno, kako se stanje ne bi pogoršalo. Takve boljke, nažalost, ne prolaze same od sebe.

Praksa je da se u ovim situacijama zakazuje pregled kod fizijatra (a pre toga kod lekara opšte prakse koji mora da da uput), pa sačekamo slobodan termin kod jednog lekara, onda kod drugog (što u 95% slučajeva zna da traje i nekoliko meseci) i dok stignemo na red da nas neko nadležan pregleda, stanje se pogoršalo i dočekaju nas sa rečenicom „pa šta ste čekali do sad?!“... Više ne moramo da čekamo ni na koga. Ne moramo da trpimo bol. Preuzmite stvar u svoje ruke i pružite sebi prekopotrebnu fizioterapiju u udobnosti svoga doma.

Specijalni masažer za kolena - Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača. Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

Njegove karakteristike su sledeće:

  • LED svetlo i terapija toplotom
  • Podesiva temperatura 40 – 70C
  • Vibraciona masaža (2 vibratora)
  • Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake)
  • Istovremena terapija za oba kolena
  • Ergonomski dizjanirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta
  • Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.
Masažer za kolena
foto: Promo

Spinemax KM masažer naručite klikomOVDE po sniženoj ceni od11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs