SAVET IZ PRVE RUKE

Za samo 3 meseca je skinula 10 kg: Kada sam promenila ovu naviku kilogrami su počeli da se tope kao ludi! (FOTO)

Kada je promenila samo jednu stvar u svom životu, njeno telo se potpuno preoblikovalo. Ovako je izgledao njen put do savršene linije...

Fitnes & Nutricija
Autor:
Za samo 3 meseca je skinula 10 kg: Kada sam promenila ovu naviku kilogrami su počeli da se tope kao ludi! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagam / alyssajoygreene

Alis je uvek bila fizički aktivna, pa joj nije bilo jasno kako su se kilogrami viška nataložili na njenom telu. Svakim danom je postajala sve očajnija, jer salo nikako nije odlazilo, a ona je mislila da radi sve kako treba.

Međutim, onda je uvidela veliku grešku koju je konstantno pravila. Naime, zbog stresa zbog početka studija nije redovno spavala, pila je puno sokova, a nije ni bila svesna koje su to količine bile. Pored toga, najveća greška koju je pravila je to što je odmah nakon treninga odlazila kući i jela.

Svi fitnes instruktori znaju da se odmah nakon treninga ne jede ništa, osim ako ne želite da se ugojite. Idealno bi bilo da sačekate oko sat vremena i tek onda pojedete nešto. Dozvoljene namirnice su meso, riba, jogurt ili salata.

Ukoliko pojedete bilo koju hranu odmah nakon završenog treninga, to će se zalepiti za stomak.

Nikol u 52. godini izgleda kao zmaj: Brutalne trbušnjake i savršenu liniju ima zahvaljujući ovoj navici! (FOTO)

"Kada sam promenila samo ovu jednu naviku, moje telo je odmah odreagovalo i ja sam počela da gubim kilograme. Za samo 3 meseca umerene ishrane, dovela sam liniju do savršenstva."

"Sad znam da nije svejedno kada se jede i koje namirnice se konzumiraju. Iako redovno vežbate, to nije dovoljno. Potrebno je da se nakon treninga suzdržite od hrane, barem sat vremena".

Alis se ne odriče puno stvari. Trudi se da jede što je zdravije moguće, ali ukoliko ima potrebu za slatkišima, onda to i pojede, ali nikako nakon vežbanja".

"Balans je ključ uspeha", kaže ona.

Neverovatna transformacija: Ova devojka je smršala 55 kilograma, a promenila je samo jednu naviku! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs