PRIPREME ZA LETO

Pravi se jednostavno, topi masne naslage brzo: Zahvaljujući ovom soku Marija je za 2 nedelje skinula 7 kg! (RECEPT)

Pravi se od samo 2 sastojka, a masne naslage topi neverovatnom brzinom

Fitnes & Nutricija
Autor:
Pravi se jednostavno, topi masne naslage brzo: Zahvaljujući ovom soku Marija je za 2 nedelje skinula 7 kg! (RECEPT)
Foto: Shuterstock

Kad se leto približi svi smo u potrazi za magičnim napitkom koji će istopiti nataložene kilograma bez ikakvog odricanja. Ako spadate u ovu grupu, obradovaće vas vest da smo pronašli sok koji se pravi od samo 2 sastojka i prži masne naslage u rekornom roku.

Za pripremu će vam trebati 4 manja paradajza i 3-4 celera. Da bi efekat bio bolji, dodajte i prstohvat soli i crnog bibera.

Priprema se jednostavno, tako što očišćnjen paradajz i celer stavite u blender i miskujete dok ne dobijete glatku smesu. Prespite u čašu i dodaje so i biber. Sad je napitak spreman za upotrebu.

Pije se svako jutro na prazan želudac u periodu od 2 nedelje. Nakon toga je poželjna pauza od 5 dana.

Evo kako ovaj sok utiče na razgradnju masnih naslaga:

Paradajz spada u kategoriju hrane sa negativnim kalorijama. Takva vrsta namirnica troši više kalorija na varenje nego što i sama sadrži, pa se preporučuje u procesu mršavljenja.

Takođe, dobar je izvor kalcijuma, vitamina C i gvožđa. Prisustvo aminokiselina pomaže stvaranju karnitina, što dodatno stimuliše proces i pomaž u topljenju sala. Paradjz će vas držati sitima i do nekoliko sati, a zbog sadržaja likopena, metabolizam će se ubrzati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs