Nega

Dubinsko čišćenje regeneriše kožu: Kako da se rešite mitisera i bora na prirodan način!

Agresivni proizvodi za negu kože i tretmani lica često znaju da izazovu kontra efekat

Lepi & Zdravi
Autor:
Dubinsko čišćenje regeneriše kožu: Kako da se rešite mitisera i bora na prirodan način!
Foto: Profimedia

Koža je tokom cele godine izložena različitim uticajima, naročito koža lica. Iz tog razloga potrebna joj je svakodnevna dubinska nega. Agresivni proizvodi za negu kože, kao i tretmani lica često znaju da naprave kontra efekat, zato je kožu lica najbolje negovati prirodnim preparatima.

Da bi vaša koža ponovo “prodisala”, te kako biste se rešili dosadnih mitesera, crvenila, bora i bubuljica potrebna joj je dubinska nega i regeneracija koju mogu da vam pruže, u samo dva koraka, dr Viton – Noir i dr Viton – Apple Stem Cell Serum za kožu punu “života”.

KORAK BROJ 1 Dr Viton-Noir

Dosadni mitiseri su sve više na vašem licu. Što se više trudite da ih uklonite, pojavljuju se u većoj meri i pretvaraju se u akne. Koža vam je umorna i uništena sredstvima punim alkohola, kao i svim vrstama sapuna koji dehidriraju i isušuju kožu. Rešenje za sve ove probleme nalazi se u sastavu Dr Viton Noir - Crne maske koja će iz korena da ukloni mitisere sa vašeg lica, rešće probleme sa aknama, ali i preteran sjaj kože. Dr Viton Noir - Crna maska hidrira kožu i vraća joj svežinu, pa je stoga vaš najbolji saborac u nezi lica i njegovom dubinskom čišćenju.

Ova efikasna maska ima posebnu i moćnu formulu koja se sastoji od aktivnog uglja, aloe vere, vitamina E, Alfa-hidroksilne kiseline, američke leske, humične kiseline, lecitina i trietanolamina.

Aktivni ugalj je sastojak nezaobilazan u nezi kože, jer uklanja mitisere i sve vrste prljavštine uklanja, čisti i smanjuje pore i istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada je maska suši na licu U vreme detoksikacije vašeg lica ekstrakt aloe vere obezbeđuje potpunu hidrataciju kože, čineći je mekom i glatkom čime dobijate zdravu kožu sa prirodnim i zdravim sjajem. Aloe Vera ima snažan antibakterijski efekat i igra glavnu ulogu u borbi protiv bubuljica. Ova biljka olakšava iritaciju kože i uništava bakterije koje mogu izazvati zapaljenje kože.

foto: Promo

KORAK BROJ 2 Dr Viton – Apple Stem Cell Serum

Kada koža bude potpuno očišćena od svih dubokih prljavština i toksina, vreme je za regeneraciju, i to sa dr Viton – Apple Stem Cell serumom. Glavna tajna ovog seruma krije se u matičnim ćelijama iz retke švajcarske jabuke koja obiluje epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život ljudske kože.

Dr Viton – Apple Stem Cell Serum sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i štite kožu od prevremenog starenja zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.

Dr Viton – Apple Stem Cell Serum redukuje bore stimulisanjem proizvodnje kolagena i stimliše sintezu za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodni regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože.

Uz ovaj set vaša koža će da se preporodi i da zasija kao nikad pre.

Ovaj set možete poručiti OVDE, po AKCIJSKOJ ceni od 1.499 RSD ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Akcijska cena traje do isteka zaliha.

*Još sjajnih preparata po pristupačnim cenama možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs