Sjajan predlog

Bez po muke do vitaminske bombe: Ojačajte imunitet u ovim hladnim danima i odbranite se od virusa!

Ceđeni sokovi osim što su zdravi, osvežavaju i odličan su početak dana, a sve što vama je potrebno za njihovu pripremu je moćni blender

Lepi & Zdravi
Autor:
Bez po muke do vitaminske bombe: Ojačajte imunitet u ovim hladnim danima i odbranite se od virusa!
Foto: Profimedia

U zimskom periodu podložni smo virusnim infekcijama, stoga je neophodno da ojačavamo imunitet kako bismo odolevali bolesti. Skupi preparati su efikasni, no zašto bismo se izlagali troškovima kada sve neophodne vitamine možemo da dobijemo kombinacijom voća. Ceđeni sokovi osim što su zdravi, osvežavaju i odličan su početak dana, a sve što vama je potrebno za njihovu pripremu je moćni blender. On ne samo da je pogodan za spremanje “vitaminskih bombi”, nego i za šejkove i frapee koji su odlični kao obroci, kao dodaci ishrani, ali i “pomoćnici” u zdravoj ishrani i treningu.

Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite. Lomi led za nekoliko sekundi, i sve što u njega stavite napraviće za nekoliko sekundi.

foto: Promo

Veoma lako se čisti . Blender je brzo rešenje za doručak porodice u pokretu ! Dodajte voće da stvori zdravu užinu, ili dodajte kašičicu vašeg omiljenog proteina za teretanu . On je ultra-kompaktan, sa moćnim motorom velikog kapaciteta za brzo mlevenje leda, voća i povrća. Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje. Ima ugrađene oštrice, a čisti se pod mlazom vode. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.

Njegova cena je samo 2199 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs