20 godina postojanja

VODAVODA u misiji za srećno i ispunjeno detinjstvo

Srećna sam što mogu da budem deo ovog projekta, mislim da je sjajna stvar to što mladi roditelji imaju priliku da dobiju ovakvu podršku, jer na početku roditeljstva svaka podrška je značajna, rekla je Suzana Mančić

Lepi & Zdravi 20.12.2018. - 14:23h Autor: Promo
Foto: Promo

Sa misijom da neguje i podstiče tradiciju, u okviru manifestacije Kolektivno venčanje koja je proslavila 20 godina postojanja, VODAVODA je u četvrtak 06.12. dodelila kolica za bebe svim parovima koji se venčali ove godine i postali roditelji.


Svih 19 parova je sa svojim bebama uživalo u prijatnoj atmosferi dečije igraonice Okean na Senjaku, gde su mogli da se druže sa brojnim poznatim ličnostima koje su došle sa svojom decom, kažu svoje želje Deda Mrazu i od eminentnih stručnjaka dobiju korisne savete za pravilan razvoj svoje bebe.


Kao kompanija koja podržava UNICEF i koja zajedno sa njima obnavlja razvojna savetovališta, VODAVODA je organizovala dvosatne konsultacije sa pedijatrom dr Maricom Milidrag, koja je odgovarala na sva pitanja brižnih roditelja i delila precizne informacije o značaju ranog razvoja i koracima koje svaki roditelj treba da zna kako bi na najbolji način odgajao svoju bebu.

foto: Promo

Kreator brenda Vojin Đorđević je uživao družeći se sa najmlađim građanima naše zemlje, ne krijući ni sam oduševljenje da je baš prošle nedelje postao ponosni deda po treći put.


"Najveće bogatsvo koje čovek može da ima su porodica i deca i duboko verujem da svaki čovek treba da teži da sebe ostvari kao roditelja. Ovim skromnim poklonom, želimo da bebama omogućimo da prve dane svog života dočekaju sa osmehom i da se trude da i kroz čitav život budu srećni, ispunjeni i zadovoljni ljudi. Jer kada su nam deca srećna i zdrava to je najvažniji preduslov da u budućnosti imamo dobru i uspešnu naciju. Mislim da je to cilj kome svi zajedno treba da težimo".


Mnoge poznate ličnosti koje su danas zajedno sa kreatorom brenda VODAVODA, dodelile kolica i dale podršku ovom humanitarnom događaju:


"Srećna sam što mogu da budem deo ovog projekta, mislim da je sjajna stvar to što mladi roditelji imaju priliku da dobiju ovakvu podršku, jer na početku roditeljstva svaka podrška je značajna", rekla je Suzana Mančić.

foto: Promo

Jovana Jeremić koja je došla sa svojom tromesečnom bebom istakla je da je sjajno je biti deo ovakvog događaja i dala sve sve čestitke roditeljima ali i VODAVODI na gestu darivanja kolica.


"Od srca smo zahvalni što će naša beba stara samo nedelje uživati u ovako divnim kolicima", naglasio je mladi bračni par Jovana i Aleksandar Petković iz Zemuna koji nisu krili radost na poklonu koji su dobili zajedno sa svih ostalih 18 parova.


VODAVODA želi da očuva poštovanje, snagu, istrajnost i humanost i podseća sve parove koji učestvuju u Kolektivnom venčanju, da misle svojim srcem i da svoju energiju usmere u pravcu očuvanja istinskih vrednosti porodice. Ljubav je nešto sto nam daje snagu...a voda nam daje život, tako da su ove dve vrednosti neraskidivo povezane i najznačajnije za naš srećan i ispunjen život.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...