Sjajan predlog

Dubinsko čišćenje lica: Eliminišite nečistoće i toksine sa kože za nekoliko minuta!

Prvi korak ka najpravilnijoj nezi

Lepi & Zdravi
Autor:
Dubinsko čišćenje lica: Eliminišite nečistoće i toksine sa kože za nekoliko minuta!
Foto: Shutterstock

Ukoliko se mučite sa bilo kakvim nepravilnostima na licu, u većini slučajeva za to je zaslužna neadekvatna nega. Najblagotvorniji učinak pre korišćenja bilo kojih preparata, ćete postići ako dubinski očistite kožu. To je prvi korak za najpravilniju negu - trik je dakle da lice očistite od nečistoća i toksina!

Najbrži i najefikasniji efekat kojim ćete to postići je inhalator sa saunom za lice! Sve što treba da uradite pre korišćenja ovog aparata je da lice dobro očistite od šminke, a zatim da se opustite i uživate. Sauna za lice pomoću prirodnog, čistećeg i blagotvornog učinka pare neguje Vaše lice, dubinski čisti pore, blago uklanja nečistoću i potkožne bubuljice. Inhalator sa saunom za lice Osenjie BY1078 poseduje masku koja se u potpunosti prilagođava licu vašu kožu će očistiti, osvežiti, opustiti i vratiti vlagu. Lice će vam izgledati mlađe i sjajnije, što je odmah vidljivo. Sauna za lice i inhalator Osenjie BY1078 u jednom proizvodu, objedinjuju brigu o zdravlju i lepotu i omogućava dubinsko čišćenje pora, i negu lica i dubinsku hidrataciju.

foto: Promo

Sauna za lice sa inhalatorom – Osenjie BY1078 ima nastavak i za inhaliranje koje olakšava disanje kada ste bolesni ili Vam suv vazduh u Vašem domu otežava disanje. Takođe, u aparat imate mogućnost da dodate aromatično ulje, te će se vaše telo veoma brzo osloboditi od stresa. Cena saune je 2999 rsd, a OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Opšte specifikacije: 150W, 50Hz/60Hz, AC-110V-240V.

foto: Promo

Imajte savršen ten, zdravu kožu i lice na kojem će vam svi pozavideti! Isprobajte revolucionarnu saunu za lice!

Još sjajanih proizvoda, možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs