Sjajni predlozi

Sa ovim komadima nema greške: Predlog 4 najlepša stajlinga za elegantne prilike! (FOTO)

Podignite samopouzdanje

Lepi & Zdravi
Autor:
Sa ovim komadima nema greške: Predlog 4 najlepša stajlinga za elegantne prilike! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ukoliko volite elegantne komade, a da su ujedno udobni, laki za održavanje i uklapanje, imamo sjajne predloge za vas. Oni garantuju stajling bez greške, u ovim komadima bićete primećene, a vaša samopuzdanje biće na najvišem nivou.

Dobra bluza je bitan deo svakog autfita! Bebi roze peplum bluza sa dekolteom od tila i biserima je divan komad, koji će znati da ceni svaka dama koja voli da ponese lep i udoban komad svaki dan. Materijal je na bazi poliestera sa elastinom, koji garantuje udobnost i lako održavanje. OVDE možete poručiti bluzu, po ceni od 1790 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Svaka dama treba da ima dobru košulju u svom garderoberu. Klasična košulja na raskopčavanje, ukašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika. Komad koji ćete voleti, jer će Vam se fantastično uklapati u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se uklapa sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna i udobna, idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike. Materijal je šifon na bazi poliestera. OVDE možete poručiti košulju, po ceni od 1990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova košulja je favorit mnogima - klasična košulja sa malom, nacigovanom kragnicom koja se vezuje, komad koji je neophodan svakoj dami za lako kombinovanje sa drugim odevnim predmetima. Odlično pristaje uz farmerke, pantalone i suknju i predstavlja pravi spas kad god ne znate šta da obučete. Model je komotan, savetujemo da prilikom poručivanja odaberete veličinu za broj manju u odnosu na onu koju standardno nosite. Materijal je na bazi poliestera, a boja svetlo krem sa crnom trakicom. Cena košulje je 1990 rsd, OVDE je poručite, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Haljina je uvek dobar izbor! Midi haljina asimetričnog kroja u casual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana, na Vama je samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Njena cena je 2790 rsd, OVDE je poručite, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga po pristupačnim cenama možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs