Mezimci će vam biti zahvalni

Olakšajte svojim ljubimcima vrućinu: Evo kako da pomognete psu ili mački!

Ovo je način da sprečite da vam pas ili mačka budu ućebani, a da se ne mučite ni vi ni oni

Lepi & Zdravi
Autor:
Olakšajte svojim ljubimcima vrućinu: Evo kako da pomognete psu ili mački!
Foto: Promo

Leti ni sami ne znamo šta ćemo od nesnosne vrućine, a zamislite kako je tek našim milim ljubimcima koji su celi prekriveni dlakom. To je period kada se ona više mrsi s obzirom da više vremena provode napolju, trče, prljaju se. Ovo je način da sprečite da vam pas ili mačka budu ućebani, a da se ne mučite ni vi ni oni – pogledajte OVDE!

Potrebno vam je nešto bolje od obične četke koja čupa i zbog koje se svaki put preznojite i vi i vaš ljubimac. Jasno je da ne želite da ga šišate, pa zato postoji bolji rešenje – KNOT OUT četka! Zašto je ona posebno? Šta je to razlikuje od drugih četki? Oštrice koje se aktiviraju pritiskom na dugmence na četki i odstranjuju samo one ućebane delove koje nije moguće očešljati. Oštrice su "skrivene", pa je bezbedna i ne možete njom poseći ni sebe ni ljubimca. Radi na baterije, a trenutno je možete kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI OD 890 DIN!

foto: Promo

Iskoristite SNIŽENJE i poručite Knot Out četku putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop po HIT CENI!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs