Super predlozi

Brza priprema ukusnih napitaka: Zdrave navike nisu komplikovane!

Poslovi koji se tiču kuhinje često znaju da nam oduzimaju i malo slobodnog vremena koje imamo. Pogledajte 3 praktična saveta, koji ne samo da će vam uštedeti vreme, nego će vam pokazati da zdrave navike nisu komplikovane!

Lepi & Zdravi
Autor:
Brza priprema ukusnih napitaka: Zdrave navike nisu komplikovane!
Foto: Profimedia

Ukoliko želite da se hranite zdravije, neophodno vam je unošenje prirodnog soka. Za ceđenje, limuna, pomorandže, ili nekog drugog voća, potrebno vam je svega 30 sekundi! Uz pomoć elekritčnog sokovnika, uštedećete vreme, prostor i zaprljane sudove. Aparat je voltaže 220-240V~50/60Hz, zapremine 0.6l, a rotira se u oba smera. Ima zaštitu od prašine, lak je za odžavanje i ima automatsko isključivanje. Cena aparata je 2499 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Postoji rešenje za dobru formu i zdravlje, za koje je potrebno samo 5 minuta! Sve što vam je potrebno je moćni blender, sokovnik i šejker u kuhinji. Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite. Lomi led za nekoliko sekundi, i sve što u njega stavite napraviće za nekoliko sekundi.Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje. Ima ugrađene oštrice, a čisti se pod mlazom vode. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.

Njegova cena je samo 2199 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Uvek ste u žurbi, a volite da popijete čaj, kafu, pojedete supu? Rešite ovaj problem uz pomoć ketlera! U njemu će voda proključati za svega 60-ak sekundi, te će vam vruća voda uvek biti na dohvat ruke. Aparat je izradjen od kvalitetne plastike, metala, i stakla. Izuzetne je jacine (2200W), i poseduje funkciju automatskog isključivanja kada voda proključa. Takođe ima dugme za automatsko otvaranje poklopca bokala za dopunu. Led indikacione diode poređane u krug, osvetljavaju vodu i daju lepši izgled. Zapremina bokala je 1.7 L. Ketler je visok 220mm, a sirok 160mm. OVDE ga odmah možete poručiti, po ceni od 3499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs