Memorijska pena

Za kvalitetan san: Kako da se svakog dana budite raspoloženi i naspavani!

Nema potrebe za novim krevetom

Lepi & Zdravi
Autor:
Za kvalitetan san: Kako da se svakog dana budite raspoloženi i naspavani!
Foto: Profimedia

Da li ste znali da je kvalitetan san jedna od najvažnijih stvari za naše zdravlje? On utiče na kvalitet sutrašnjeg dana, na raspoloženje i produktivnost. Šta da radite ako se budite umorni, nervozni, neispavani? Rešenje je i više nego jednostavno – pogledajte OVDE/OVDE najlakši način.

Ako želite da se budite zaista naspavani, odmorni, raspoloženi, onda je potrebno da površina na kojoj ležite bude udobna i prilagodi se obliku vašeg tela. Ne, ne morate da kupujete novi krevet – dovoljan vam je NADDUŠEK! I to ne bilo kakav, već naddušek od memorijske pene!

Memorijska pena omogućuje da se naddušek potpuno prilagodi vama, da se oblikuje onako kako je najbolje za vaše telo. Jedan takav naddušek se posebno izdvojio po svom kvalitetu i komforu – BIOlife naddušek koji je čak obogaćen i ALOE VEROM, pa samim tim ima blago antiseptičko dejstvo, oslobađa napetosti i stresa i ima hipo alergenski efekat. Danas ga OVDE/OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 4990 i 6990 rsd!

foto: Promo

Na ovom dušeku će vam biti toliko udobno da ćete imati utisak da spavate na oblaku. A blagi nenametljivi miris aloe vere će vas opustiti pred spavanje i obezbediti vam mirniji san i kvalitetniji sutrašnji dan.

Dimenzije u kojima možete poručiti ovaj specijalni BIOlife naddušek od memorijske pene sa aloe verom su 80x200 i 160x200. Debljina je 3cm.

foto: Promo

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i odmah poručite svoj BIOlife naddušek OVDE/OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Požurite, jer količine su ograničene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs