Zapamtite ih

Potpuno neočekivane primene običnog dezodoransa: Korisne cake koje treba da znate!

Osim ispod pazuha, možete da iskoristite u mnoge druge svrhe

Lepi & Zdravi
14:53h Autor:
Potpuno neočekivane primene običnog dezodoransa: Korisne cake koje treba da znate!
Foto: Shutterstock

Sastavni deo naše higijene i stvarčica bez koje ne možemo je svakako dezodorans. Ukoliko ne znate, ovo su definitivno stvari koje bi svi trebalo da znaju o dezodoransu! Osim ispod pazuha, možete da iskoristite u mnoge druge svrhe. Evo i koje su to.

1. Na nogama. Ako imate problema sa znojenjem stopala i neprijatnim mirisom, nemojte da se ustručavate da stavite dezodorans upravo na njih. Naravno, treba da imate jedan dezodorans isključivo za noge kojeg ćete pre izlaska iz kuće naneti na stopala.

2. Između bedra. Nanesite dezodorans između butina i sprečite trljanje i iritaciju kože pogotovo za vreme letnjih meseci. Isto možete da primenite između grudi.

foto: Shutterstock

3. Na rukama. Kako biste izbegli lepljive i znojave ruke na njih nanesite dezodorans u stiku. Ovo je odličan trik ako idete na neko dešavanje gde se nalazi vaša simpatija, a vi svakako ne želite da imate znojave ruke.

4. Nakon uboda komarca. Zahvaljujući svojim smirujućim sastojcima, dezodorans može da ublaži stanje kože nakon uboda komarca. Setite se ovoga sledeći put kad vas ugrize komarac i kada panično krenete da se češete i urezujete noktom iksiće po telu.

5. Za bubuljice. Slična stvar je i s bubuljicama koje vam izbijaju preko noći. Nanesite dezedorans (opet u stiku) na bubuljicu, pustite ga da se suši barem desetak minuta, a potom ga prekrijte korektorom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs