Odlični predlozi

Sinonim za dobar ukus: Nešto najbolje što možete da ponesete u hladnim danima!

Idealan izbor za praznični poklon

Lepi & Zdravi 06.12.2017. - 00:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Italijanska obuća je oduvek bila sinonim za kvalitet, poslednji trend i dobar ukus. Oličenje dobro stilizovanog muškarca su svakako cipele. Sjajni predlozi za ovo vreme, jeste obuća koja je izrađena od 100% prirodne kože, po pristpačnim cenama. Ponesite cipele koje nikada neće izaći iz mode!

 

Ukoliko volite upečatljive modele, veoma efektne, a koje možete nositi u različtim kombinacijama - od neformalnih prilika, do veoma elegatnih momenata, ove cipele su pravi izbor za vas. Dostupne su u nekoliko različitih varijanti, veoma su udobne, njihova cena je 7990 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Volite vrlo elegantne modele? Ove sjajne cipele su takođe izrađene od 100% prirodne kože, sa dve kopče sa strane, koje daju poseban pečat. Dostupne su u crnoj, braon, kao i teget boji, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 7990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko volite klasične modele, koje su vanvremenski, ove cipele su idealne za vas. Dostupne su u crnoj, braon i plavoj boji. 100% prava koža, odlično se uklapaju u sve odevne kombinacije. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 7990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ako ste ljubitelj sportskih varijanti, ove patike su apsolutni hit. Dostupne su u nekoliko varijanti, a osim sportskih, mogu da se kombinuju i u elegantnijim prilikama. Cena patika je 7490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Čizme su odlično rešenje za ovo vreme! Ove čizme na pertlanje, imaju i zakopčavanje sa strane, pogodne su i za kežual, ali i za svečanije odevne kombinacije. Kao i svi modeli, izrađene su od 100% prirodne kože, njihova cena je 6990 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Celokupnu ponudu, po fenomenalnim cenama, možete OVDE pogledati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...