Iskustvo Zagrepčanina

Tvrdi da je najgori oblik raka izlečio medom: Moja ljudska dužnost je da vam dam ovaj recept!

Narodnoj medicini ovaj lek je poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom
Lepi & Zdravi
14:52h Autor:
Tvrdi da je najgori oblik raka izlečio medom: Moja ljudska dužnost je da vam dam ovaj recept!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Sve je više ispovesti u kojima ljudi koji su preživeli rak govore o prirodnim metodama lečenja, koje su se pokazale jako uspešnim.

Neki su to uspeli da izvedu šargarepom, drugi kanabisom, treći kurkumom, pa sodom bikarbonom, a najnovije rešenje je med.

Anti Krešiću iz Zagreba je pre 13 godina dijagnostikovan vrlo težak oblik karcinoma - rak pluća i rečeno mu je da neće živeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i lekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izlečio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u aprilu, a već do leta se potpuno oporavio. Kada je za par meseci otišao u Zagreb na kontrolu, lekari nisu mogli da veruju da je još uvek živ.

Sve što su joj lekari rekli, uradila je kontra: Kako sam se rešila opake bolesti! (FOTO)

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopšte nije imao zdravstvenih problema. Zdrav i u punoj snazi, Krešić deli svoja iskustva sa ljudima iz celog sveta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lekova.

U Tutankamonovoj grobnici su pronađene posude sa jestivim medom koje su stare preko 3.000 godina. Grci i Rimljani su ga za vreme ratova koristili za jačanje organizma i zaceljivanje rana. Ipak, dugo su ga u istoriji koristili samo oni iz bogatog sloja društva jer je bio veoma skup.

Istraživao rak 50 godina, i sada tvrdi: Javnost je u zabludi sa fatalnim posledicama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs