Najzdraviji način

Jabukovo sirće dodala čaši vode: Oduševila se koliko je ovako izbelila zube!

Evo kako da na prirodan način izbelite svoje zube, posle čega ćete se sigurno osećati mnogo bolje
Lepi & Zdravi
14:12h Autor:
Jabukovo sirće dodala čaši vode: Oduševila se koliko je ovako izbelila zube!
Foto: Thinkstock

Naslage na zubima jednako su vidljive kod žena i kod muškaraca, a u većini slučajeva su rezultat konzumiranja određenih namirnica, slatkiša, pića, kao i nezdravih navika poput pušenja… Takođe, i genetika igra veoma važnu ulogu.

Naime, danas je veoma lako da promenite sve što vam se ne dopada kada je vaš izgled u pitanju. Mnogobrojni preparati i zahvati sve više su dostupni, ali problem koji se javlja uglavnom je finansijske prirode. Takvi proizvodi su izrazito skupi, ali je pitanje da li će dati željene rezultate i koliko su dugotrajni. Zbog toga, postoje prirodni načini da izbelite svoje zube, posle čega ćete se sigurno osećati mnogo bolje.

Jedna od alternativa iz prirode jeste jabukovo sirće, koje je mnogima do sada dalo neverovatne rezultate.

Našla čarobnu formulu za blistavo bele zube: Treba vam samo pet minuta! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kao što je poznato, jabukovo sirće je nusprodukt frementacije jabuka i puno je esencijalnih minerala, kao i zdravih enzima. Ukoliko ga koristite za izbeljivanje zuba, ovaj sastojak ne samo što pomaže u uklanjanju fleka sa zuba, on uništava i bakterije u ustima koje uzrokuju loš zadah.

Sve što bi trebalo da uradite je da pomešate pola kašike jabukovog sirćeta sa jednom šoljom vode i svakog jutra ispirate usta ovom tečnošću.

Napomena: Pošto sirće može da ošteti zubnu gleđ, obavezno ga mešajte sa vodom i nakon ispiranja operite zube.

Pre nego što počnete da koristite jabukovo sirće, evo šta bi trebalo da znate:

1. Pre upotrebe protresite bocu u kojoj se nalazi jer se hranljive materije obično nalaze na dnu.2. Obavezno spomenutu količinu sirća promešajte sa vodom pre upotrebe.3. Tretman koristite jednom dnevno, dovoljno je.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs